Flyttstädning Liljeholmen

Kunders recensioner på Google säger 4.9/5

Professionell Flyttstädning Liljeholmen med Levido Flytt & Städ

När det är dags för en flyttstädning i Liljeholmen vill du ha en pålitlig partner vid din sida. Hos Levido Flytt & Städ erbjuder vi en professionell och pålitlig flyttstädningstjänst som lämnar ditt gamla hem skinande rent och redo för nästa ägare. Med våra erfarna städproffs och fasta priser kan du känna dig trygg med att din flyttstädning blir utförd på bästa möjliga sätt.

Flyttstädning Liljeholmen

Varför välja oss för Flyttstädning i Liljeholmen?

14 dagars garanti: Vi är så säkra på vår service att vi ger dig hela 14 dagars garanti på din flyttstädning. Det betyder att om du inte är helt nöjd kommer vi tillbaka och åtgärdar det utan extra kostnad.

50% rutavdrag: För att göra det ännu enklare för dig erbjuder vi 50% rutavdrag direkt på fakturan. Dessutom sköter vi ansökan hos Skatteverket åt dig, så att du kan få tillbaka pengar för din städning.

Specialiserade på flyttstädning: Vi fokuserar enbart på flyttstädning, vilket innebär att vi har specialiserat oss och kan garantera en högkvalitativ service varje gång.

Mäklarsamfundets riktlinjer: Vi följer noggrant mäklarsamfundets riktlinjer för att säkerställa att din flyttstädning uppfyller alla krav och förväntningar.

Pressade, fasta priser: Med våra pressade och fasta priser behöver du aldrig oroa dig för oväntade kostnader. Vi erbjuder dessutom upp till 10% rabatt för att göra det ännu mer prisvärt för dig.

Kostnadsfri avbokning: Livet kan vara oberäkneligt, och vi förstår det. Därför erbjuder vi kostnadsfri avbokning upp till 3 dagar innan din bokade tid.

Inga extra kostnader för helgdagar: Vi förstår att flyttningar kan inträffa när som helst, även under helgdagar. Därför tar vi inte ut några extra kostnader för att utföra din flyttstädning på helger eller röda dagar.

F-skatt och försäkring: Levido Flytt & Städ är ett seriöst företag som är registrerat hos Bolagsverket och har F-skatt. Dessutom är vi fullt försäkrade, så du kan känna dig trygg med att din egendom är i säkra händer.

Boka din Flyttstädning i Liljeholmen med oss idag!

Med Levido Flytt & Städ kan du luta dig tillbaka och fokusera på din flytt medan vi tar hand om städningen. Kontakta oss idag för att boka din flyttstädning i Liljeholmen och upplev skillnaden med vårt professionella och pålitliga team. Lämna det tunga arbetet till oss så att du kan njuta av en smidig och stressfri flyttupplevelse.

Behöver du boka Flyttstäd?

Om du vill boka Flyttstädning med oss så är det mycket enkelt. Du gör det lättast via vår bokningsfunktion nedan. Men det går också bra att ringa oss så hjälper vi er.

>Boka Flyttstäd i Stockholm