Flyttstädning Farsta

Kunders recensioner på Google säger 4.9/5

Flyttstädning Farsta – Professionell Hjälp från Levido Flytt & Städ

När det är dags att flytta, är det många saker att tänka på. En av de mest stressande uppgifterna kan vara flyttstädningen. Hos Levido Flytt & Städ erbjuder vi professionell flyttstädning i Farsta, som gör att du kan fokusera på att komma i ordning i ditt nya hem. Vårt företag är registrerat hos Bolagsverket och har F-skatt, vilket garanterar att du får en seriös och pålitlig tjänst.

Flyttstädning Farsta

Varför Välja Levido Flytt & Städ för Flyttstädning Farsta?

När du väljer Levido Flytt & Städ för din flyttstädning i Farsta, får du inte bara en ren bostad, utan också flera fördelar som gör flytten smidigare:

14 dagars garanti: Vi erbjuder en omfattande 14 dagars garanti på vår flyttstädning. Det innebär att om de nyinflyttade skulle vara missnöjda med städningen, åtgärdar vi det utan extra kostnad. Detta ger dig en trygghet att veta att jobbet blir ordentligt gjort.

50% RUT-avdrag: Vi ger dig 50% RUT-avdrag direkt på fakturan och hanterar ansökan hos Skatteverket, vilket sparar både tid och pengar för dig.

Specialister på flyttstädning: Vår personal har många års erfarenhet av flyttstädning och är specialiserade på att uppfylla de högsta standarderna. Vi följer Mäklarsamfundets riktlinjer för att säkerställa att städningen möter alla krav.

Fördelar med att Anlita Levido Flytt & Städ för Flyttstädning i Farsta

Förutom vår garanti och RUT-avdrag erbjuder vi flera andra fördelar som gör oss till det bästa valet för flyttstädning i Farsta:

Fasta, pressade priser: Våra priser är konkurrenskraftiga och fasta, så du vet exakt vad kostnaden kommer att bli. Vi erbjuder även upp till 10% rabatt på våra tjänster.

Inklusive fönsterputs: När du bokar flyttstädning med oss ingår fönsterputsning, vilket säkerställer att alla ytor i din bostad är skinande rena.

Kostnadsfri avbokning: Vi erbjuder kostnadsfri avbokning upp till 3 dagar innan den bokade tjänsten, vilket ger dig flexibilitet om dina planer skulle förändras.

Inga extra avgifter för helgdagar: Vi tar inget extra betalt för att utföra städningen på helgdagar, vilket ger dig större flexibilitet när du planerar din flytt.

Enkel Bokning och Pålitlig Service med Levido Flytt & Städ

Att boka flyttstädning i Farsta med Levido Flytt & Städ är enkelt och smidigt. Vår hemsida har lätta bokningsformulär som gör att du snabbt kan boka den tjänst du behöver.

Registrerade och försäkrade: Vi är ett seriöst företag registrerat hos Bolagsverket och har F-skatt. Självklart är vi också försäkrade, vilket ger dig en extra trygghet om något oförutsett skulle inträffa.

Genom att välja Levido Flytt & Städ för din flyttstädning i Farsta får du en professionell tjänst som tar hand om allt det jobbiga med flyttstädningen. Vårt erfarna team ser till att din bostad lämnas i perfekt skick, redo för de nya ägarna. Låt oss på Levido Flytt & Städ ta hand om din flyttstädning, så kan du fokusera på att njuta av ditt nya hem. Kontakta oss idag för att boka din flyttstädning i Farsta och upplev skillnaden med vår professionella service!

Behöver du boka Flyttstäd?

Om du vill boka Flyttstädning med oss så är det mycket enkelt. Du gör det lättast via vår bokningsfunktion nedan. Men det går också bra att ringa oss så hjälper vi er.

>Boka Flyttstäd i Stockholm