Flyttstädning Södermalm

Kunders recensioner på Google säger 4.9/5

Flyttstädning Södermalm: Varför välja Levido Flytt & Städ?

När det är dags att flytta, är det mycket att tänka på och flyttstädningen är en av de mest krävande uppgifterna. Att anlita en professionell städfirma för flyttstädning på Södermalm kan göra hela processen smidigare och mer effektiv. Hos Levido Flytt & Städ är vi specialiserade på att erbjuda högkvalitativ flyttstädning som uppfyller alla dina behov. Här berättar vi varför du ska välja oss för din nästa flyttstädning.

Flyttstädning Södermalm

Fördelar med Flyttstädning Södermalm med Levido Flytt & Städ

Att anlita Levido Flytt & Städ för flyttstädning Södermalm innebär många fördelar. Vi strävar efter att göra din flytt så enkel som möjligt och erbjuder flera förmåner som gör oss till ditt bästa val:

14 dagars garanti: Vi erbjuder en omfattande 14 dagars garanti på vår flyttstädning, vilket innebär att även den nyinflyttade är täckt om något skulle behöva åtgärdas.

50% RUT-avdrag direkt på fakturan: Vi hanterar ansökan hos Skatteverket, så att du direkt kan dra nytta av skattereduktionen utan krångel.

Specialisering på flyttstädning: Med många års erfarenhet och en dedikerad personal, kan vi garantera att din bostad blir skinande ren.

Följning av Mäklarsamfundets riktlinjer: Vi följer de strikta riktlinjerna från Mäklarsamfundet för att säkerställa att städningen uppfyller alla krav.

Pressade och fasta priser: Vi erbjuder konkurrenskraftiga och fasta priser, med möjlighet till upp till 10% rabatt.

Kostnadsfri avbokning: Du kan avboka kostnadsfritt upp till 3 dagar innan den planerade städningen.

Ingen extra kostnad för helgdagar: Vi tar inte ut extra avgifter för städning på helger eller helgdagar.

F-skatt och försäkring: Vi är ett seriöst företag registrerat hos Bolagsverket och har F-skatt samt är fullt försäkrade.

Så Fungerar Vår Flyttstädning Södermalm

Att boka flyttstädning hos Levido Flytt & Städ är enkelt och smidigt. Vi har utvecklat ett lättanvänt bokningsformulär på vår hemsida som gör processen snabb och bekväm. Här är en översikt över hur det fungerar:

  1. Bokning: Fyll i vårt enkla bokningsformulär online och välj en tid som passar dig bäst.

  2. Städning: Vårt erfarna team kommer till din bostad och utför en noggrann och professionell städning enligt våra höga standarder.

  3. Kvalitetskontroll: Efter städningen genomför vi en kvalitetskontroll för att säkerställa att allt är perfekt. Om den nyinflyttade har några invändningar, täcks det av vår 14 dagars garanti.

  4. Fönsterputs ingår: När du bokar flyttstädning med oss ingår alltid fönsterputsning, så att hela bostaden är ren och fräsch.

Kundnöjdhet och Trygghet med Levido Flytt & Städ

På Levido Flytt & Städ är kundnöjdhet vår högsta prioritet. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och erbjuder en rad tjänster som ger dig trygghet och sinnesro:

Erfaren personal: Vårt team består av erfarna städare som vet vad som krävs för att lämna en bostad i perfekt skick.

Enkel bokning: Vårt online bokningssystem är användarvänligt och gör det enkelt för dig att schemalägga städning när det passar dig.

Fullt försäkrade: Vi är fullt försäkrade, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för eventuella skador eller olyckor under städningen.

Miljövänliga produkter: Vi använder miljövänliga städprodukter som är skonsamma för både ditt hem och miljön.

När du väljer Levido Flytt & Städ för din flyttstädning Södermalm, kan du vara säker på att du får en professionell och pålitlig tjänst. Vårt mål är att göra din flytt så smidig och stressfri som möjligt, och vi är här för att hjälpa dig varje steg på vägen. Kontakta oss idag för att boka din flyttstädning och upplev skillnaden med Levido Flytt & Städ!

Behöver du boka Flyttstäd?

Om du vill boka Flyttstädning med oss så är det mycket enkelt. Du gör det lättast via vår bokningsfunktion nedan. Men det går också bra att ringa oss så hjälper vi er.

>Boka Flyttstäd i Stockholm