Vad gäller vid flyttstädning

Kunders recensioner på Google säger 4.9/5

Vad gäller vid flyttstädning? Få svar på dina frågor här!

Vad gäller vid flyttstädning? När det är dags för en flytt är det viktigt att se till att bostaden lämnas i perfekt skick för de nya ägarna eller hyresgästerna. Med Levido Flytt & Städ kan du vara säker på att din flyttstädning utförs med högsta kvalitet och enligt alla gällande standarder.

Vad gäller vid flyttstädning

Varför välja Levido Flytt & Städ för din flyttstädning?

Vid flyttstädning är det avgörande att välja en pålitlig och erfaren partner som kan garantera bästa möjliga resultat. Här är några anledningar till varför du bör överväga oss på Levido Flytt & Städ för din nästa flyttstädning:

14 dagars garanti: Vi ger dig inte bara en vanlig garanti, utan hela 14 dagar. Det betyder att om du inte är helt nöjd med resultatet, kommer vi tillbaka och åtgärdar det utan extra kostnad.

Rutavdrag och skattehantering: För att göra det enklare för dig hanterar vi 50% rutavdrag direkt på fakturan och tar hand om ansökan hos skatteverket.

Erfarenhet och specialisering: Vår personal har många års erfarenhet av flyttstädning och är specialiserade på att lämna ditt hem skinande rent inför din flytt.

Följer mäklarsamfundets riktlinjer: Vi följer noggrant de riktlinjer som sätts av mäklarsamfundet för att säkerställa att din bostad är i toppskick vid visning och försäljning.

Pressade priser och rabatter: Våra priser är inte bara fasta utan också mycket konkurrenskraftiga. Dessutom erbjuder vi upp till 10% rabatt på våra tjänster.

Flexibilitet och tillgänglighet: Vi förstår att planer kan ändras, så vi erbjuder kostnadsfri avbokning upp till 3 dagar innan din bokade tid.

Inga extra kostnader för helgdagar: Vi strävar efter att göra din flytt så smidig som möjligt och tar inte ut några extra avgifter för att utföra städningen på helgdagar.

Registrerade och försäkrade: Levido Flytt & Städ är ett seriöst företag som är registrerat hos Bolagsverket och har F-skatt. Vi är också försäkrade för att ge dig extra trygghet och säkerhet.

Boka din flyttstädning med Levido Flytt & Städ idag!

Med vårt dedikerade team av professionella städare och vårt engagemang för kundnöjdhet kan du lita på att din flyttstädning blir utförd till perfektion. Besök vår hemsida idag för att enkelt boka din städning och få ditt nya hem att glänsa från första dagen. Kom ihåg, när det gäller flyttstädning, välj Levido Flytt & Städ för en smidig och bekymmersfri upplevelse!

7 May 2024

Behöver du boka Flyttstäd?

Om du vill boka Flyttstädning med oss så är det mycket enkelt. Du gör det lättast via vår bokningsfunktion nedan. Men det går också bra att ringa oss så hjälper vi er.

>Boka Flyttstäd i Stockholm