Vad ingår inte i flyttstädning

Kunders recensioner på Google säger 4.9/5

Vad ingår inte i flyttstädning?

När det är dags att flytta kan flyttstädning vara en av de mest tidskrävande och stressiga uppgifterna. Men vad ingår egentligen inte i flyttstädning? För att du ska kunna planera din flytt på bästa sätt, och veta vad du kan förvänta dig av en professionell flyttstädning, är det viktigt att ha koll på vad som inte inkluderas.

Vad ingår inte i flyttstädning

Vad ingår inte i flyttstädning: Specialstädning

Vid en vanlig flyttstädning är det mycket som omfattas, men det finns vissa tjänster som ofta inte ingår och som kräver separat överenskommelse. Några av dessa är:

Sanering: Sanering av utrymmen som har utsatts för mögel, rökskador eller andra liknande problem ingår inte i standard flyttstädning. Detta kräver specialkunskaper och utrustning.

Grovrengöring av trädgård och garage: Städning av utomhusområden som trädgårdar och garage omfattas inte av en vanlig flyttstädning. Dessa områden kan kräva grovrengöring och ibland också reparationer.

Rengöring av avloppssystem: Städning av avloppsrör och system ingår inte i flyttstädning. Detta kan behöva göras av en specialist.

Hos oss på Levido Flytt & Städ fokuserar vi på att erbjuda en komplett och noggrann flyttstädning, men vi informerar alltid våra kunder om vad som ingår och vad som inte ingår i våra tjänster. För detaljer om våra tjänster och för att se vad som ingår kan du läsa vår checklista här.

Vad ingår inte i flyttstädning: Vissa typer av möbler och utrustning

Vid en flyttstädning är det också viktigt att tänka på att vissa möbler och utrustning inte omfattas av städningen. Exempel på detta inkluderar:

Tunga möbler: Städning under eller bakom tunga möbler som pianon, stora skåp eller bokhyllor är ofta inte inkluderat. Det kräver ofta att dessa möbler flyttas på egen hand innan städningen kan genomföras.

Vita varor: Även om vi rengör utsidan av vitvaror, ingår ofta inte en djup rengöring av insidan av kylskåp, frysar eller ugnar. Detta kan dock läggas till som en extra tjänst.

Teknisk utrustning: Rengöring av teknisk utrustning som datorer, skrivare och annan elektronik ingår vanligtvis inte. Dessa föremål behöver specialhantering för att undvika skador.

Vi på Levido Flytt & Städ har lång erfarenhet och vet vad som krävs för att en flyttstädning ska bli godkänd enligt de riktlinjer som finns. Våra tjänster är utformade för att täcka alla vanliga behov, men vi ser också till att tydligt kommunicera vad som inte ingår så att du som kund inte får några oväntade överraskningar.

Vad ingår inte i flyttstädning: Skador och reparationer

En annan viktig aspekt att ha i åtanke är att flyttstädning inte omfattar reparationer eller åtgärder av skador. Här är några exempel:

Väggreparationer: Om det finns hål i väggarna efter spikar eller skruvar, ingår inte reparation av dessa hål i flyttstädningen. Det är något som du själv behöver ta hand om innan städningen utförs.

Byggstädning: Om du har haft en renovering i hemmet, ingår inte byggstädning i en vanlig flyttstädning. Byggstädning kräver särskild utrustning och metoder för att få bort byggdamm och byggrester.

Fönsterreparationer: Medan fönsterputsning ingår när du bokar med oss, omfattar inte vår flyttstädning reparation av fönster eller fönsterramar.

Hos Levido Flytt & Städ är vi specialiserade på flyttstädning och följer mäklarsamfundets riktlinjer för att säkerställa att städningen godkänns av den nya inflyttade. Vi erbjuder 14 dagars garanti som täcker den nyinflyttade, vilket ger dig trygghet och säkerhet.

Varför välja Levido Flytt & Städ?

När du väljer Levido Flytt & Städ får du inte bara en noggrann och professionell flyttstädning, utan också flera andra fördelar:

50% rutavdrag direkt på fakturan: Vi sköter ansökan hos Skatteverket så att du slipper tänka på det.

Pressade och fasta priser: Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och upp till 10% rabatt.

Kostnadsfri avbokning: Du kan avboka kostnadsfritt upp till 3 dagar innan bokat datum.

Ingen extra kostnad för helgdagar: Vi tar inte ut extra avgifter för städning på helgdagar.

F-skatt och försäkringar: Självklart har vi både F-skatt och försäkringar för din trygghet.

Så när du funderar på vad som ingår och vad som inte ingår i flyttstädning, välj Levido Flytt & Städ för en trygg och säker tjänst. Kontakta oss idag för att boka din flyttstädning och upplev skillnaden med en professionell och pålitlig leverantör!

22 May 2024

Behöver du boka Flyttstäd?

Om du vill boka Flyttstädning med oss så är det mycket enkelt. Du gör det lättast via vår bokningsfunktion nedan. Men det går också bra att ringa oss så hjälper vi er.

>Boka Flyttstäd i Stockholm