Flyttstädning Stockholm pris

Kunders recensioner på Google säger 4.8/5

Flyttstädning Stockholm pris - Professionell städningstjänst från Levido

Att flytta är en stressig tid och det finns många saker att tänka på för att göra flytten så smidig som möjligt. En av de sista sakerna du behöver göra innan du lämnar din gamla bostad i Stockholm är att göra en grundlig flyttstädning. Det är en viktig faktor för att få tillbaka din deposition och för att överlåta en ren bostad till nästa hyresgäst eller köpare. Men vad kostar flyttstädning i Stockholm och hur hittar du den bästa städtjänsten?

Levido är en professionell flyttstädningstjänst i Stockholm som kan hjälpa dig att göra din flytt mindre stressig. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för våra städtjänster, som är anpassade efter dina specifika behov och budget. Vi förstår att varje kunds behov är unika och därför erbjuder vi personlig prissättning för varje kund.

Priserna för flyttstädning i Stockholm

Våra priser för flyttstädning i Stockholm varierar beroende på storleken på din bostad och dina städbehov. Men för en grov uppskattning kan du förvänta dig att betala mellan 1500 kr till 5000 kr. Vi erbjuder emellertid en gratis offert för att du ska få en mer exakt uppskattning av priset.

När du anlitar Levido för din flyttstädning i Stockholm kan du lita på att du får högkvalitativ städning till ett konkurrenskraftigt pris. Vi använder miljövänliga rengöringsprodukter och modern utrustning för att säkerställa att ditt hem lämnas skinande rent efter vår städning. Vi är också fullt försäkrade, så du kan lita på att du är i goda händer.

Att välja rätt städfirma för din flyttstädning i Stockholm kan vara en utmaning, men det är viktigt att du väljer en pålitlig och professionell städningstjänst för att se till att din flyttstädning utförs på ett effektivt och grundligt sätt. Med Levido kan du känna dig säker på att din bostad kommer att vara i de bästa händerna och att du kommer att få valuta för pengarna.

Vi erbjuder en tillfredsställelsegaranti, vilket innebär att vi garanterar att du kommer att vara nöjd med vår städningstjänst. Om du inte är nöjd med vår städning kommer vi tillbaka och städar om det utan extra kostnad för dig. Vi är dedikerade till att göra din flyttupplevelse så smidig och stressfri som möjligt och vi är stolta över att vara en pålitlig partner för våra kunder i Stockholm.

Vårt team av erfarna städare är specialiserade på flyttstädning i Stockholm och vi förstår vikten av att lämna din bostad i ett rent och fräscht skick. Vi arbetar noggrant och effektivt för att säkerställa att varje hörn och yta rengörs ordentligt. Vi är utrustade med de senaste verktygen och teknikerna för att göra städningen så effektiv som möjligt.

Våra städtjänster för flyttstädning i Stockholm inkluderar allt från dammsugning, moppning och rengöring av kök och badrum till fönsterputsning och rengöring av skåp och garderober. Vi kan även erbjuda tilläggstjänster, såsom vattenlås, avfrostning av frys eller städning av balkonger och terrasser.

Anlita Levido för flyttstädning i Stockholm

När du anlitar Levido för din flyttstädning i Stockholm behöver du inte oroa dig för att köpa och lagra rengöringsprodukter och verktyg, eller att försöka göra städningen själv. Vi tar hand om allt och säkerställer att du kan slappna av och fokusera på din flytt.

Sammanfattningsvis är flyttstädning i Stockholm en viktig del av flyttprocessen och det är viktigt att välja en pålitlig och professionell städtjänst för att utföra städningen på ett effektivt och grundligt sätt. Levido erbjuder konkurrenskraftiga priser och högkvalitativ städning, och vi är dedikerade till att göra din flyttupplevelse så smidig och stressfri som möjligt. Kontakta oss idag för att få en gratis offert och låt oss hjälpa dig att ta hand om din flyttstädning i Stockholm!

Flyttstädning Stockholm pris

26 Apr 2023

Behöver du boka Flyttstäd?

Om du vill boka Flyttstädning med oss så är det mycket enkelt. Du gör det lättast via vår bokningsfunktion nedan. Men det går också bra att ringa oss så hjälper vi er.

>Boka Flyttstäd i Stockholm