Flyttstädning

Kunders recensioner på Google säger 4.9/5

Profesionell Flyttstädning för ditt hem med Levido Flytt och Städ

När det är dags att flytta är det viktigt att lämna det gamla hemmet i bästa möjliga skick. Med Levido Flytt och Städ kan du vara säker på att din flyttstädning utförs på ett professionellt och effektivt sätt. Vi är experter på att lämna ditt gamla hem skinande rent, redo för nästa ägare att flytta in. Läs vidare för att upptäcka varför du ska välja oss för din nästa flyttstädning.

Flyttstadning

Varför välja Levido för din flyttstädning?

Levido Flytt och Städ är det självklara valet när det gäller flyttstädning av flera anledningar:

1. Erfarenhet och expertis: Vi har lång erfarenhet av att utföra flyttstädningar för både privata och företagskunder över hela Sverige. Vår personal är välutbildad och har den expertis som krävs för att säkerställa att varje detalj tas om hand. Vi vet vilka områden som behöver extra uppmärksamhet och lämnar inget åt slumpen när det gäller att lämna ditt hem skinande rent.

2. Höga Standarder och fasta priser: Vi på Levido strävar alltid efter att upprätthålla höga standarder i vårt arbete. Oavsett storlek eller typ av hem garanterar vi att varje flyttstädning utförs till perfektion. Dessutom erbjuder vi fasta priser på våra tjänster, så du kan vara säker på att det inte kommer att finnas några överraskningar när det är dags att betala.

3. Garanti och kundnöjdhet: Vi är övertygade om kvaliteten på vårt arbete, vilket är varför vi erbjuder en 14-dagars garanti på alla våra flyttstädningar. Om du av någon anledning inte är helt nöjd med resultatet, kommer vi tillbaka och åtgärdar det utan extra kostnad för dig. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet, och vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar.

4. Skattepliktiga och Registrerade: Levido Flytt och Städ är ett seriöst företag som är registrerat hos Bolagsverket och har F-skatt. Detta innebär att du kan lita på oss för att leverera en pålitlig och ansvarsfull service varje gång. Vi följer alla lagar och regler som styr vår verksamhet för att säkerställa att du får den bästa möjliga upplevelsen när du väljer oss för din flyttstädning.

Fördelar med Vår Flyttstädningstjänst

Vi förstår vikten av att erbjuda förmåner och fördelar till våra kunder. Här är några av fördelarna du får när du väljer oss för din flyttstädning:

Mäklarsamfundets Riktlinjer: Vi följer noggrant mäklarsamfundets riktlinjer för att säkerställa att din bostad är redo för visning och inflyttning enligt branschens högsta standard.

Pressade Priser och Rabatter: Våra priser är konkurrenskraftiga och fasta, och vi erbjuder även upp till 10% rabatt på din flyttstädning för att göra det ännu mer förmånligt för dig.

Flexibilitet och Kostnadsfri Avbokning: Vi förstår att planer kan ändras, därför erbjuder vi kostnadsfri avbokning upp till 3 dagar innan din bokade tid.

Ingen Extra Kostnad för Helgdagar: Vi tar inte ut några extra avgifter för att utföra flyttstädning under helgdagar, så du kan vara säker på att få den service du behöver när det passar dig bäst.

Säkerhet och Trygghet: Vi är inte bara registrerade och skattepliktiga utan också försäkrade för att ge dig extra trygghet och säkerhet under hela processen.

När det gäller flyttstädning är Levido Flytt & Städ ditt bästa val för en professionell och pålitlig service. Kontakta oss idag för att boka din flyttstädning och låt oss ta hand om det åt dig!

Enkel bokning och bekvämlighet

Att boka din flyttstädning med Levido Flytt och Städ är enkelt och bekvämt. Vi erbjuder en smidig onlinebokning via vårt bokningsformulär, vilket gör det möjligt för dig att välja den tid och det datum som passar dig bäst. Vi förstår att flyttning kan vara en stressig tid, vilket är varför vi strävar efter att göra processen så problemfri som möjligt för dig.

Vi förstår också vikten av att vara flexibla när det gäller att boka tjänster, så om du behöver ändra din bokning eller har specifika önskemål är vi alltid här för att hjälpa till. Vi är dedikerade till att ge dig den bästa möjliga upplevelsen och kommer att göra allt vi kan för att säkerställa att din flyttstädning utförs på ett sätt som passar dig.

Miljövänliga produkter och hållbarhet

Som ett ansvarsfullt företag är vi engagerade i att minska vår miljöpåverkan och främja hållbara metoder i allt vi gör. Därför använder vi endast miljövänliga rengöringsprodukter och metoder under våra flyttstädningar. Vi strävar efter att minimera användningen av kemikalier och andra skadliga ämnen för att säkerställa att både ditt hem och vår planet behandlas med respekt.

Genom att välja Levido för din flyttstädning kan du vara säker på att du inte bara får en enastående service, utan också bidrar till att bevara miljön för framtida generationer. Vi tror att hållbarhet och kvalitet går hand i hand, och vi är stolta över att vara en del av lösningen när det gäller att skapa en renare och mer hållbar framtid.

Så varför vänta? Lämna det tunga arbetet åt oss och låt oss ta hand om din flyttstädning så att du kan fokusera på att njuta av ditt nya hem. Kontakta oss idag för att boka din flyttstädning med Levido Flytt och Städ och upplev skillnaden själv! Med vår erfarenhet, höga standarder och dedikation till kundnöjdhet är vi det perfekta valet för din nästa flyttstädning. Lita på oss för en professionell och pålitlig service varje gång.

Kolla igenom vår checklista för flyttstädning här: Checklista.

Behöver du boka Flyttstäd?

Om du vill boka Flyttstädning med oss så är det mycket enkelt. Du gör det lättast via vår bokningsfunktion nedan. Men det går också bra att ringa oss så hjälper vi er.

>Boka Flyttstäd i Stockholm