Flyttstädning Täby

Kunders recensioner på Google säger 4.9/5

Professionell Flyttstädning Täby – Levido Flytt & Städ

När det kommer till flyttstädning i Täby, är Levido Flytt & Städ ditt bästa val. Vi är ett seriöst företag registrerat hos Bolagsverket med F-skatt, och vi erbjuder fasta priser samt en rad fördelar som gör din flytt smidigare och enklare. Vår personal har många års erfarenhet inom flyttstädning och vi är specialiserade på att leverera toppkvalitet enligt mäklarsamfundets riktlinjer. Här får du veta mer om varför du ska anlita oss för din flyttstädning i Täby.

Flyttstädning Täby

Varför Välja Levido Flytt & Städ för Flyttstädning Täby?

Att välja Levido Flytt & Städ för din flyttstädning i Täby innebär att du får en rad fördelar som gör hela processen smidig och problemfri. Vi erbjuder hela 14 dagars garanti på vår flyttstädning, vilket innebär att både du och den nyinflyttade kan känna er trygga med att städningen håller högsta kvalitet. Vår personal är välutbildad och har många års erfarenhet inom flyttstädning, vilket garanterar ett perfekt resultat varje gång.

Fördelar med att anlita Levido Flytt & Städ:

✅ Hela 14 dagars garanti som även täcker den nyinflyttade
✅ 50% rutavdrag direkt på fakturan – vi sköter ansökan hos Skatteverket
✅ Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer för en säker och godkänd städning
✅ Pressade, fasta priser med upp till 10% rabatt
✅ Kostnadsfri avbokning upp till 3 dagar innan
✅ Ingen extra kostnad för helgdagar
✅ Självklart har vi F-skatt och är försäkrade

Vad Ingår i Vår Flyttstädning Täby?

När du bokar flyttstädning med oss på Levido Flytt & Städ kan du vara säker på att inget lämnas åt slumpen. Vi ser till att varje hörn och yta i ditt hem blir noggrant rengjorda. Fönsterputs ingår alltid när du bokar med oss, så ditt nya hem blir skinande rent och redo för inflyttning.

Våra omfattande städtjänster inkluderar:

✅ Dammning och rengöring av alla ytor
✅ Rengöring av kök och badrum, inklusive vitvaror och sanitetsutrustning
✅ Dammsugning och våttorkning av golv
✅ Fönsterputs ingår alltid
✅ Städning av alla garderober och skåp både invändigt och utvändigt
✅ Rengöring av väggar och tak vid behov

Med våra fasta priser och inga dolda avgifter kan du känna dig trygg med att det inte tillkommer några oväntade kostnader. Dessutom erbjuder vi upp till 10% rabatt på våra redan pressade priser.

Så Bokar du Flyttstädning Täby med Levido Flytt & Städ

Att boka flyttstädning med oss på Levido Flytt & Städ är enkelt och smidigt. Vi har utvecklat ett användarvänligt bokningsformulär på vår hemsida där du snabbt kan fylla i dina uppgifter och boka din flyttstädning. Om du har några frågor eller funderingar finns vår kundtjänst alltid tillgänglig för att hjälpa dig.

Här är några steg för att boka:

  1. Besök vår hemsida och fyll i bokningsformuläret.
  2. Välj datum och tid som passar dig.
  3. Få bekräftelse på din bokning och eventuella instruktioner.
  4. Vi sköter resten – från städning till ansökan om rutavdrag.

Levido Flytt & Städ är ditt bästa val för flyttstädning i Täby. Vi erbjuder en omfattande tjänst med hög kvalitet och fokus på kundnöjdhet. Våra erfarna städare ser till att ditt hem blir skinande rent och redo för nästa ägare, medan du kan fokusera på din flytt. Kontakta oss idag och upplev skillnaden med en professionell flyttstädning!

För mer information, besök vår hemsida eller ring oss direkt. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din flyttstädning i Täby och göra din flytt så smidig som möjligt.

Behöver du boka Flyttstäd?

Om du vill boka Flyttstädning med oss så är det mycket enkelt. Du gör det lättast via vår bokningsfunktion nedan. Men det går också bra att ringa oss så hjälper vi er.

>Boka Flyttstäd i Stockholm