Är det billigare att flytta själv?

Kunders recensioner på Google säger 4.8/5

Söker du efter den mest kostnadseffektiva flytten?

Då kan det vara frestande att tänka att det är billigare att flytta själv. Men innan du bestämmer dig för att göra det själv, tänk på att det finns många faktorer att ta hänsyn till. Det kan faktiskt visa sig att det är mer fördelaktigt att anlita en professionell flyttfirma, som Levido.

Att flytta själv kan verka som en billigare lösning, men det kan faktiskt bli mycket dyrare än du tror. Först och främst behöver du en bil som är stor nog att rymma allt ditt bohag. Om du inte har tillgång till en sådan bil måste du hyra en, vilket kan vara dyrt i sig. Sedan tillkommer kostnaden för bränsle, vägtullar och eventuella parkeringsavgifter.

Är det billigare att flytta själv?

När du flyttar själv har du också ansvar för att packa och lasta av allt själv. Detta kan vara tidskrävande och utmattande. Om du råkar skada något av dina möbler eller annan egendom är det också ditt ansvar att ersätta det.

Om du anlitar en professionell flyttfirma som Levido, kan du vara säker på att allt packas och transporteras säkert och effektivt. Du kan också räkna med att Levido har den erfarenhet och kunskap som krävs för att hantera dina särskilda behov, oavsett om du flyttar till en annan stad eller bara till ett annat hus i samma område.

Levido erbjuder en mängd olika tjänster för att passa dina unika behov.

Vi kan hjälpa dig med allt från att packa dina ägodelar till att montera och installera möbler i ditt nya hem. Vi har också försäkringar för att skydda dig mot skador eller förluster under transporten.

Så, är det billigare att flytta själv? Inte alltid. Om du vill undvika stressen och ansträngningen som kommer med att flytta på egen hand, och samtidigt ha tryggheten att veta att allt kommer att hanteras på ett professionellt sätt, kontakta Levido idag för att boka din flytt.

20 Apr 2023

Behöver du boka Flyttstäd?

Om du vill boka Flyttstädning med oss så är det mycket enkelt. Du gör det lättast via vår bokningsfunktion nedan. Men det går också bra att ringa oss så hjälper vi er.

>Boka Flyttstäd i Stockholm