Vad ingår i flyttstädning

Kunders recensioner på Google säger 4.9/5

Upptäck vad som ingår i flyttstädning med Levido Flytt och städ

Att flytta kan vara en krävande och hektisk tid, och att lämna det gamla hemmet rent och prydligt är en viktig del av processen. Men vad ingår egentligen i en flyttstädning? Hos Levido Flytt och Städ erbjuder vi en omfattande flyttstädningstjänst där varje detalj tas om hand för att säkerställa att ditt gamla hem lämnas i perfekt skick för nästa ägare att flytta in. Läs vidare för att upptäcka vad som ingår i vår flyttstädning och varför du bör överväga att anlita oss för din nästa flytt.

Vad ingår i flyttstädning

Vad ingår i Flyttstädning med Levido?

När du bokar flyttstädning hos Levido Flytt och Städ kan du förvänta dig att följande ingår i vår omfattande städservice:

1. Grundlig Rengöring av Alla Ytor: Vi rengör noggrant alla ytor i ditt hem, inklusive golv, väggar, tak, skåp och möbler. Ingen detalj lämnas åt slumpen när det gäller att lämna ditt hem i perfekt skick för nästa ägare att flytta in.

2. Rengöring av Kök och Badrum: Kök och badrum är ofta de mest använda och smutsiga områdena i ett hem. Därför lägger vi extra uppmärksamhet på att rengöra och desinficera alla ytor, inklusive diskbänkar, spisar, ugnar, toaletter och badkar, för att säkerställa att de är skinande rena och redo för användning.

3. Fönsterputs: För att ge ditt hem den extra glansen inkluderar vi också fönsterputs som en del av vår flyttstädningstjänst. Vi använder professionella rengöringsprodukter och tekniker för att lämna dina fönster kritvita och klara, vilket ger ditt hem ett fräscht och inbjudande utseende.

4. Dammtorkning och Dammsugning: Vi dammtorkar alla ytor och dammsuger golven för att avlägsna damm och smuts, vilket ger ditt hem en fräsch och ren känsla.

Här se du även detalerad checklista för flyttstädning:

Generellt alla rum:

Kök:

Badrum och toalett:

Tvättstuga:

Tilläggstjänster:

Vi sätter alltid kunden i fokus vid vår flyttstädning och erbjuder 14 dagars garanti för utfört arbete.

Varför välja Levido för din flyttstädning?

Levido Flytt och Städ är det självklara valet när det gäller flyttstädning av flera anledningar:

1. Fasta priser och bekvämlighet: Vi erbjuder fasta priser på våra flyttstädningstjänster och gör det enkelt för dig att boka din städning online via vårt bokningsformulär. Vi jobbar i hela Sverige och erbjuder flexibla bokningstider som passar dina behov och ditt schema.

2. Höga standarder och garanterad kvalitet: Vi har höga standarder när det gäller kvalitet och service och strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar. Vårt team består av välutbildade och erfarna städproffs som vet hur man ger varje hem den omsorg det förtjänar.

3. 14 dagars garanti: Vi är så säkra på kvaliteten på våra tjänster att vi erbjuder en 14-dagars garanti på all vår flyttstädning. Om du inte är helt nöjd med resultatet kommer vi att åtgärda det utan extra kostnad för dig.

När det är dags att flytta kan du lita på Levido Flytt och Städ för en professionell och pålitlig flyttstädningstjänst där allt ingår. Med våra fasta priser, höga standarder och garanterade kvalitet kan du vara säker på att ditt gamla hem lämnas i perfekt skick för nästa ägare att flytta in. Kontakta oss idag för att boka din flyttstädning och upplev skillnaden själv!

Kontakta oss via formulär nedan:


(Lämna tom)

Behöver du boka Flyttstäd?

Om du vill boka Flyttstädning med oss så är det mycket enkelt. Du gör det lättast via vår bokningsfunktion nedan. Men det går också bra att ringa oss så hjälper vi er.

>Boka Flyttstäd i Stockholm