Städfirma Norrtälje

Kunders recensioner på Google säger 4.9/5

Professionell Städfirma i Norrtälje för effektiv Flyttstädning

Är du på jakt efter en pålitlig och professionell städfirma i Norrtälje för din kommande flyttstädning? Då har du kommit helt rätt! Hos Levido Flytt & Städ erbjuder vi enastående flyttstädtjänster som lämnar ditt hem skinande rent och redo för nästa ägare. Med vår erfarna personal och fasta priser på flyttstädning kan du känna dig trygg med att få bästa möjliga service till ett konkurrenskraftigt pris.

Städfirma Norrtälje

Varför välja Levido Flytt & Städ för din Flyttstädning i Norrtälje?

14 Dagars Garanti: Vi är så säkra på vår flyttstädning att vi ger dig hela 14 dagars garanti, vilket även täcker den nyinflyttade. Det är vår garanti för att du ska vara helt nöjd med resultatet.

50% Rutavdrag: Hos oss får du inte bara en kvalitetsstädning utan också förmånliga fördelar. Vi ger dig 50% rutavdrag direkt på fakturan och sköter även ansökan hos Skatteverket åt dig, vilket gör din ekonomi ännu bättre.

Specialiserade på Flyttstädning: Med fokus endast på flyttstädning är vi specialister på området. Det innebär att vi har den kunskap, erfarenhet och utrustning som krävs för att leverera enastående resultat varje gång.

Följer Mäklarsamfundets Riktlinjer: Vi förstår vikten av att följa branschstandarder och riktlinjer. Därför följer vi noggrant mäklarsamfundets riktlinjer för att säkerställa att din flyttstädning uppfyller de högsta kvalitetskraven.

Pressade, Fasta Priser & Upp Till 10% Rabatt: Hos oss får du inte bara högkvalitativ städning utan också förmånliga priser. Våra priser är pressade och fasta, och för att göra det ännu bättre erbjuder vi upp till 10% rabatt på våra tjänster.

Kostnadsfri Avbokning: Vi förstår att planer kan ändras. Därför erbjuder vi kostnadsfri avbokning upp till 3 dagar innan din bokade tid, så att du har full flexibilitet och ingen stress.

Inga Extra Avgifter för Helgdagar: Oavsett om det är vardag eller helg tar vi inte ut några extra avgifter. Vi är här för att göra din flyttstädning så smidig och bekymmersfri som möjligt.

F-skatt & Försäkrade: Vi är ett seriöst företag som är registrerat hos Bolagsverket och har F-skatt. Dessutom är vi fullt försäkrade, vilket ger dig extra trygghet och säkerhet.

Boka din Flyttstädning i Norrtälje med Levido Flytt & Städ idag!

Slipp stressen med att själv utföra din flyttstädning. Låt Levido Flytt & Städ ta hand om allt åt dig med vår professionella och pålitliga service. Kontakta oss idag för att boka din flyttstädning i Norrtälje och låt oss göra din flytt till en smidigare och mer bekväm upplevelse!

Behöver du boka Flyttstäd?

Om du vill boka Flyttstädning med oss så är det mycket enkelt. Du gör det lättast via vår bokningsfunktion nedan. Men det går också bra att ringa oss så hjälper vi er.

>Boka Flyttstäd i Stockholm