Städbolag Norrtälje

Kunders recensioner på Google säger 4.9/5

Levido Flytt & Städ: ditt pålitliga Städbolag i Norrtälje

Välkommen till Levido Flytt & Städ – ditt förtroendeingivande val för flyttstädning i Norrtälje. Vi är ett välrenommerat företag med lång erfarenhet och en passion för att leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder. Med en dedikerad och erfaren personal samt fasta priser strävar vi alltid efter att göra din flyttupplevelse så smidig och bekymmersfri som möjligt.

Städbolag Norrtälje

Specialiserade på Flyttstädning i Norrtälje

Vi på Levido Flytt & Städ är stolta över att vara specialiserade på flyttstädning i Norrtälje och dess omgivningar. Vi förstår vikten av att lämna ditt gamla hem i perfekt skick för de nya ägarna eller hyresgästerna. Med vår expertis och noggrannhet säkerställer vi att varje yta rengörs noggrant och att inget lämnas åt slumpen.

Fördelar med Levido Flytt & Städ

Vårt städbolag i Norrtälje erbjuder en rad fördelar som gör oss till det självklara valet för din flyttstädning:

14 Dagars Garanti på Flyttstädning: Vi är så säkra på vår förmåga att leverera högkvalitativ flyttstädning att vi erbjuder en generös 14-dagars garanti. Om du inte är helt nöjd med resultatet kommer vi tillbaka och åtgärdar det utan extra kostnad.

50% Rutavdrag & skatteverksansökan: Vi gör det enkelt för dig genom att erbjuda 50% rutavdrag direkt på fakturan och hanterar även ansökan hos Skatteverket åt dig. På så sätt kan du spara pengar samtidigt som du får den bästa möjliga städningen.

Mäklarsamfundets Riktlinjer: Vi följer noggrant mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstädning för att säkerställa att ditt hem lämnas i enligt branschstandard. Med vår professionella och pålitliga service kan du vara säker på att du får bästa möjliga resultat.

Pressade Priser & Rabatter: Våra priser är konkurrenskraftiga och fasta, och vi erbjuder upp till 10% rabatt på våra tjänster. Vi strävar efter att ge dig valuta för pengarna och göra din flyttstädning så prisvärd som möjligt.

Flexibel Avbokning & Ingen extrabetalning för helgdagar: Vi förstår att planer kan ändras, så vi erbjuder kostnadsfri avbokning upp till 3 dagar innan din bokade tid. Dessutom tar vi inte extra betalt för städning på helgdagar, vilket gör det bekvämt för dig att välja den tid som passar dig bäst.

F-skatt & Försäkring: Vi är ett seriöst företag som är registrerat hos Bolagsverket och har F-skatt. Dessutom är vi fullt försäkrade för din trygghet och säkerhet.

Anlita Levido Flytt & Städ i Norrtälje

När det är dags för flyttstädning i Norrtälje, lita på Levido Flytt & Städ för en professionell, pålitlig och prisvärd service. Vi är dedikerade till att överträffa dina förväntningar och lämna ditt hem skinande rent. Kontakta oss idag för att boka din flyttstädning och upplev skillnaden med Levido Flytt & Städ. ✅

Behöver du boka Flyttstäd?

Om du vill boka Flyttstädning med oss så är det mycket enkelt. Du gör det lättast via vår bokningsfunktion nedan. Men det går också bra att ringa oss så hjälper vi er.

>Boka Flyttstäd i Stockholm