Flyttstädning Vällingby

Kunders recensioner på Google säger 4.9/5

Flyttstädning Vällingby: Professionell Städning med Levido Flytt & Städ

Att flytta kan vara både spännande och stressigt. När du lämnar ditt gamla hem vill du naturligtvis lämna det i toppskick för nästa boende. Det är här Levido Flytt & Städ kommer in med våra professionella tjänster för flyttstädning i Vällingby. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster och garanterar att ditt hem blir skinande rent, redo för nya äventyr.

Flyttstädning Vällingby

Varför Välja Levido Flytt & Städ för Flyttstädning i Vällingby?

När det gäller flyttstädning i Vällingby, finns det flera skäl till varför Levido Flytt & Städ är ditt bästa val:

Erfarenhet och Professionalism

Vi på Levido Flytt & Städ är ett seriöst företag, registrerat hos Bolagsverket och med F-skatt. Vår personal har många års erfarenhet inom städbranschen och är specialiserade på flyttstädning. Vi följer Mäklarsamfundets riktlinjer för att säkerställa att ditt hem möter alla krav och förväntningar från både dig och den nya ägaren.

Prisvärda och Transparenta Tjänster

Vi erbjuder fasta priser på flyttstädning så att du alltid vet vad du betalar för. Våra priser är pressade och vi erbjuder upp till 10% rabatt för våra kunder. Dessutom får du 50% RUT-avdrag direkt på fakturan, och vi sköter ansökan hos Skatteverket åt dig. Det innebär att du kan spara pengar utan att behöva bekymra dig om pappersarbetet.

14 Dagars Garanti

En av de största fördelarna med att anlita oss för flyttstädning i Vällingby är vår generösa garanti. Vi erbjuder hela 14 dagars garanti som även täcker den nyinflyttade. Om det mot förmodan skulle finnas några anmärkningar på städningen, kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet kostnadsfritt. Detta ger dig en extra trygghet och säkerhet i ditt val av städfirma.

Vad ingår i Flyttstädning med Levido Flytt & Städ?

När du bokar flyttstädning i Vällingby med oss på Levido Flytt & Städ kan du vara säker på att vi tar hand om varje detalj. Här är några av de tjänster som ingår:

Grundlig Städning av Alla Rum: Vi rengör alla ytor, inklusive golv, väggar, tak, lister och dörrar.

Köksrengöring: Rengöring av alla köksskåp, bänkar, vitvaror, ugn, kylskåp och diskmaskin.

Badrumsrengöring: Noggrann rengöring av toalett, dusch, badkar, handfat och kakel.

Fönsterputs: Fönsterputsning ingår alltid när du bokar flyttstädning med oss. Vi ser till att alla fönster blir skinande rena både in- och utvändigt.

Avfrostning av Frys: Vi avfrostar och rengör din frys för att säkerställa att den lämnas i bästa möjliga skick.

Enkel Bokning och Flexibla Villkor

Vi har gjort bokningsprocessen så enkel som möjligt för dig. På vår hemsida hittar du lätta bokningsformulär där du snabbt kan boka din flyttstädning i Vällingby. Dessutom erbjuder vi kostnadsfri avbokning upp till 3 dagar innan din bokade tid. Vi tar inget extra betalt för helgdagar, vilket gör det enkelt och bekvämt för dig att planera din städning när det passar dig bäst.

Försäkring och Säkerhet

Självklart är vi på Levido Flytt & Städ försäkrade. Detta innebär att du som kund alltid kan känna dig trygg med att anlita oss. Om något oväntat skulle hända, är vi fullt försäkrade för att täcka eventuella skador eller problem som kan uppstå.

Att anlita Levido Flytt & Städ för flyttstädning i Vällingby innebär att du får en professionell och erfaren städfirma som tar hand om alla dina behov. Med våra fasta priser, 14 dagars garanti och omfattande städtjänster, kan du vara säker på att lämna ditt gamla hem i perfekt skick. Besök vår hemsida och boka din flyttstädning idag – vi ser fram emot att hjälpa dig!

Behöver du boka Flyttstäd?

Om du vill boka Flyttstädning med oss så är det mycket enkelt. Du gör det lättast via vår bokningsfunktion nedan. Men det går också bra att ringa oss så hjälper vi er.

>Boka Flyttstäd i Stockholm