Flyttstädning Vallentuna

Kunders recensioner på Google säger 4.9/5

Professionell Flyttstädning Vallentuna - Levido Flytt & Städ

Välkommen till Levido Flytt & Städ, din pålitliga partner för professionell flyttstädning i Vallentuna. Vi är ett etablerat företag med fullständig registrering hos Bolagsverket och F-skatt, vilket garanterar dig en pålitlig och seriös service. Hos oss får du inte bara en grundlig flyttstädning utan även en trygghet i att arbeta med erfarna och kompetenta städexperter.

Flyttstädning Vallentuna

Varför Välja Oss för Flyttstädning i Vallentuna?

14 Dagars Garanti: Vi erbjuder en unik 14 dagars garanti på vår flyttstädning, vilket innebär att om du inte är helt nöjd med resultatet, kommer vi tillbaka och åtgärdar det utan extra kostnad.

Rutavdrag och Skattehantering: För att göra det enklare för dig erbjuder vi 50% rutavdrag direkt på fakturan och sköter även ansökan hos Skatteverket åt dig.

Specialiserade på Flyttstädning: Vi är specialiserade på flyttstädning, vilket innebär att vårt fokus och expertis ligger på att leverera en högkvalitativ städning som uppfyller de högsta standarderna.

Mäklarsamfundets Riktlinjer: Vi följer noggrant mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstädning, vilket säkerställer att din bostad lämnas i ett perfekt skick för den nya ägaren.

Pressade Priser och Rabatter: Våra priser är konkurrenskraftiga och fasta, och vi erbjuder upp till 10% rabatt på våra tjänster för att göra det ännu mer prisvärt för dig.

Kostnadsfri Avbokning och Ingen Extra Kostnad för Helgdagar: Vi förstår att planer kan ändras, därför erbjuder vi kostnadsfri avbokning upp till 3 dagar innan bokad tid. Dessutom tar vi inte extra betalt för att utföra städning under helgdagar.

F-skatt och Försäkring: Vi är stolta över att vara ett företag med F-skatt, vilket ger dig ytterligare förtroende för vår professionalitet. Dessutom är vi fullt försäkrade för att täcka eventuella olyckor eller skador som kan uppstå under städningen.

När du väljer Levido Flytt & Städ för din flyttstädning i Vallentuna kan du lita på att du får en pålitlig, professionell och prisvärd service. Kontakta oss idag för att boka din flyttstädning och låt oss ta hand om resten så att du kan fokusera på att njuta av din nya bostad utan oro för städningen.

Behöver du boka Flyttstäd?

Om du vill boka Flyttstädning med oss så är det mycket enkelt. Du gör det lättast via vår bokningsfunktion nedan. Men det går också bra att ringa oss så hjälper vi er.

>Boka Flyttstäd i Stockholm