Flyttstädning Upplands Bro

Kunders recensioner på Google säger 4.9/5

Flyttstädning Upplands Bro - För en smidig och enkel Flytt

När det är dags att flytta är det mycket att tänka på, och en av de mest tidskrävande uppgifterna är flyttstädningen. För att säkerställa att allt blir ordentligt rent och att du får godkänt vid besiktningen, är det bästa valet att anlita en professionell städfirma. Levido Flytt & Städ är experter på flyttstädning i Upplands Bro och erbjuder en rad fördelar som gör din flytt så smidig som möjligt. Här går vi igenom varför du ska välja oss för din flyttstädning.

Flyttstädning Upplands Bro

Fördelarna med att välja Levido Flytt & Städ för Flyttstädning i Upplands Bro

När du väljer Levido Flytt & Städ för din flyttstädning i Upplands Bro får du inte bara en skinande ren bostad, utan även en rad andra fördelar:

14 dagars garanti - Vi ger dig hela 14 dagars garanti på vår flyttstädning, vilket innebär att även den nyinflyttade kan vara säker på att städningen är godkänd. Skulle något mot förmodan inte vara till belåtenhet, åtgärdar vi det utan extra kostnad.

50% RUT-avdrag direkt på fakturan - Vi hjälper dig att dra nytta av RUT-avdraget, vilket ger dig 50% avdrag direkt på fakturan. Vi sköter ansökan hos Skatteverket, så du slipper extra pappersarbete.

Specialiserade på flyttstädning - Vår personal har många års erfarenhet och är specialiserade på flyttstädning. Vi följer Mäklarförbundets riktlinjer för att säkerställa att städningen uppfyller alla krav.

Fasta och pressade priser - Vi erbjuder fasta priser på flyttstädning, vilket innebär att du vet exakt vad det kommer att kosta utan några överraskningar. Dessutom erbjuder vi upp till 10% rabatt på våra redan pressade priser.

Kostnadsfri avbokning - Vi förstår att planer kan ändras, därför erbjuder vi kostnadsfri avbokning upp till 3 dagar innan bokat datum. Det ger dig flexibilitet och trygghet i din planering.

Ingen extra kostnad för helgdagar - Vi tar inget extra betalt för att utföra städningen på helgdagar, vilket innebär att du kan boka städningen när det passar dig bäst utan extra kostnader.

F-skatt och försäkring - Vi är ett seriöst företag registrerat hos Bolagsverket med F-skatt och är självklart försäkrade. Det innebär att du kan känna dig trygg med att anlita oss.

Så Går Flyttstädning i Upplands Bro till med Levido Flytt & Städ

När du anlitar Levido Flytt & Städ för din flyttstädning i Upplands Bro, kan du räkna med en noggrant genomförd städning som uppfyller alla krav. Här är en översikt av hur processen går till:

  1. Bokning - Du bokar enkelt din flyttstädning via vårt lätta bokningsformulär på vår hemsida. Ange datum och tid som passar dig bäst, så återkommer vi med en bekräftelse.

  2. Städning - På den bokade dagen kommer vårt erfarna städteam till din bostad och utför en grundlig städning enligt en noggrann checklista. Vi rengör alla ytor, inklusive svåråtkomliga områden som bakom spisen och under badkaret.

  3. Fönsterputs - Fönsterputs ingår alltid när du bokar flyttstädning med oss. Vi ser till att dina fönster blir skinande rena, både på insidan och utsidan.

  4. Slutbesiktning - När städningen är klar gör vi en slutbesiktning tillsammans med dig för att säkerställa att allt är i perfekt skick. Om du inte kan närvara vid besiktningen, kan vi skicka bilder som dokumentation.

  5. Garanti - Skulle den nyinflyttade mot förmodan inte vara nöjd med städningen, kommer vi tillbaka och åtgärdar det utan extra kostnad inom 14 dagar.

Varför Levido Flytt & Städ är det Bästa Valet för Flyttstädning i Upplands Bro

Att välja rätt städfirma för din flyttstädning i Upplands Bro kan göra hela skillnaden. Här är några fler anledningar till varför Levido Flytt & Städ är det bästa valet:

Erfarenhet och professionalism - Vår personal har många års erfarenhet och är professionella i sitt arbete. Vi ser till att varje detalj blir ordentligt rengjord och att din bostad blir skinande ren.

Kundnöjdhet - Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Vår höga kundnöjdhet är ett bevis på vår höga standard och pålitlighet.

Anpassade lösningar - Vi erbjuder flexibla lösningar som är anpassade efter dina behov. Oavsett om du har en liten lägenhet eller en stor villa, kan vi skräddarsy vår tjänst för att passa just dig.

Miljövänliga produkter - Vi använder miljövänliga rengöringsprodukter som är skonsamma mot både dig och miljön. Det innebär att du kan känna dig trygg med att vi värnar om både ditt hem och vår planet.

Sammanfattningsvis, när du väljer Levido Flytt & Städ för din flyttstädning i Upplands Bro, får du inte bara en noggrant utförd städning, utan också en rad fördelar som gör din flytt enklare och smidigare. Kontakta oss idag för att boka din flyttstädning och upplev skillnaden med professionell service från Levido Flytt & Städ!

Behöver du boka Flyttstäd?

Om du vill boka Flyttstädning med oss så är det mycket enkelt. Du gör det lättast via vår bokningsfunktion nedan. Men det går också bra att ringa oss så hjälper vi er.

>Boka Flyttstäd i Stockholm