Flyttstädning Tyresö

Kunders recensioner på Google säger 4.9/5

Flyttstädning Tyresö: Varför välja Levido Flytt & Städ?

När det är dags att flytta, är det mycket att tänka på och planera. En av de mest tidskrävande och viktiga uppgifterna är flyttstädningen. För att göra denna process smidigare och stressfri, är det klokt att anlita professionella tjänster. Levido Flytt & Städ erbjuder flyttstädning i Tyresö med fasta priser och flera fördelar som gör oss till det bästa valet för din flyttstädning.

Flyttstädning Tyresö

Fördelarna med att anlita Levido Flytt & Städ för Flyttstädning Tyresö

Att välja Levido Flytt & Städ för flyttstädning i Tyresö kommer med många fördelar. Här är några av de främsta anledningarna till varför du bör anlita oss:

14 dagars garanti: Vi erbjuder hela 14 dagars garanti på vår flyttstädning, vilket innebär att om den nya hyresgästen eller köparen inte är nöjd, kommer vi tillbaka och åtgärdar eventuella problem utan extra kostnad. Detta ger dig trygghet och säkerhet att jobbet blir gjort ordentligt.

50% rutavdrag direkt på fakturan: Tack vare rutavdraget kan du få 50% avdrag direkt på din faktura. Vi hanterar hela ansökningsprocessen hos Skatteverket, vilket gör det enkelt och bekvämt för dig.

Specialiserade på flyttstädning: Vår personal har många års erfarenhet av flyttstädning och följer mäklarsamfundets riktlinjer. Detta säkerställer att din bostad blir noggrant och professionellt rengjord enligt de högsta standarderna.

Pressade och fasta priser: Vi erbjuder konkurrenskraftiga och fasta priser, med möjlighet till upp till 10% rabatt. Du vet exakt vad du betalar för, utan dolda avgifter eller överraskningar.

Kostnadsfri avbokning: Vi förstår att planer kan ändras. Därför erbjuder vi kostnadsfri avbokning upp till 3 dagar innan den planerade flyttstädningen.

Ingen extra kostnad för helgdagar: Till skillnad från många andra företag, tar vi inget extra betalt för att utföra städning på helgdagar. Detta ger dig flexibilitet att välja den dag som passar dig bäst.

F-skatt och försäkring: Självklart har vi F-skatt och är fullt försäkrade. Detta innebär att du kan känna dig trygg med att anlita oss, eftersom vi uppfyller alla juridiska krav och har en försäkring som täcker eventuella skador.

Så här bokar du Flyttstädning Tyresö med Levido Flytt & Städ

Att boka flyttstädning med oss är enkelt och smidigt. Vi har ett lättanvänt bokningsformulär på vår hemsida där du kan ange alla nödvändiga detaljer om din bostad och önskat datum för städningen. Här är stegen för att boka din flyttstädning i Tyresö:

  1. Besök vår hemsida: Gå till vår webbplats och välj flyttstädning under tjänster.
  1. Fyll i bokningsformuläret: Ange information om din bostad, inklusive storlek och adress. Välj också önskat datum och tid för städningen. Du kan även specificera eventuella särskilda önskemål eller behov.

  2. Bekräfta bokningen: När du har fyllt i alla uppgifter, bekräftar du bokningen. Du kommer att få en bekräftelse via e-post med all relevant information samt en faktura som inkluderar rutavdraget.

  3. Förbered för städningen: Innan vår personal anländer, se till att alla personliga föremål och möbler som inte ingår i städningen är borttagna. Detta gör det möjligt för oss att utföra ett effektivt och noggrant arbete.

  4. Njut av ett rent hem: Våra erfarna städare tar hand om resten. De kommer att rengöra alla ytor, inklusive kök, badrum, golv och fönster. När städningen är klar, kan du eller den nya hyresgästen göra en inspektion för att säkerställa att allt är i toppskick.

Varför Flyttstädning Tyresö är viktigt

Att genomföra en ordentlig flyttstädning är inte bara en fråga om att lämna en ren bostad för nästa boende, det är också en fråga om respekt och ansvar. Här är några skäl till varför flyttstädning är så viktigt:

Efterlevnad av kontraktet: De flesta hyresavtal och försäljningskontrakt kräver att bostaden lämnas i ett rent skick. En misslyckad flyttstädning kan leda till extra kostnader eller minskade försäljningspriser.

Bättre rykte: Att lämna en ren bostad bakom sig visar att du är ansvarsfull och omtänksam, vilket kan påverka ditt rykte positivt, särskilt om du hyr bostäder ofta eller har framtida affärer med köparen.

Hälsa och säkerhet: En ordentlig städning avlägsnar damm, allergener och andra potentiellt skadliga ämnen från bostaden. Detta skapar en frisk och säker miljö för de nya invånarna.

Stressfri flytt: Genom att anlita professionella för flyttstädningen kan du fokusera på andra aspekter av flytten, som att packa upp i ditt nya hem och anpassa dig till din nya omgivning.

Kontakta Levido Flytt & Städ för Flyttstädning Tyresö

Levido Flytt & Städ är ditt pålitliga val för flyttstädning i Tyresö. Vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet gör oss till det bästa valet när du behöver en pålitlig städtjänst. Besök vår hemsida idag för att boka din flyttstädning eller kontakta oss direkt om du har några frågor. Låt oss ta hand om städningen så att du kan fokusera på din nya början.

Behöver du boka Flyttstäd?

Om du vill boka Flyttstädning med oss så är det mycket enkelt. Du gör det lättast via vår bokningsfunktion nedan. Men det går också bra att ringa oss så hjälper vi er.

>Boka Flyttstäd i Stockholm