Flyttstädning Tungelsta

Kunders recensioner på Google säger 4.9/5

Flyttstädning Tungelsta: Professionell och Prisvärd Städservice

När det är dags att flytta ut från ditt hem i Tungelsta, är det viktigt att lämna bostaden i perfekt skick för de nya ägarna eller hyresgästerna. Flyttstädning är en omfattande och tidskrävande uppgift, och därför kan det vara en god idé att anlita professionell hjälp. På Levido Flytt & Städ erbjuder vi förstklassig flyttstädning i Tungelsta till fasta priser, med en rad fördelar som gör oss till det självklara valet för din flyttstädning.

Flyttstädning Tungelsta

Varför Välja Levido Flytt & Städ för Flyttstädning i Tungelsta?

På Levido Flytt & Städ är vi stolta över att vara ett seriöst företag som är registrerat hos Bolagsverket och har F-skatt. Vi erbjuder professionell flyttstädning i Tungelsta med fasta priser och en garanti på 14 dagar. Vår personal har många års erfarenhet inom branschen och vi följer alltid Mäklarsamfundets riktlinjer för att säkerställa högsta möjliga standard.

14 dagars garanti: Vi erbjuder hela 14 dagars garanti på vår flyttstädning, vilket även täcker den nyinflyttade. Detta ger både dig och de nya ägarna trygghet och säkerhet.

Fasta priser och RUT-avdrag: Våra priser är pressade och fasta, och vi erbjuder upp till 10% rabatt. Dessutom får du 50% RUT-avdrag direkt på fakturan, och vi sköter ansökan hos Skatteverket.

Fönsterputs ingår: När du bokar flyttstädning med oss ingår alltid fönsterputs. Detta är en viktig del av flyttstädningen som ofta glöms bort, men vi ser till att dina fönster är skinande rena.

Fördelar med Flyttstädning Tungelsta

Att anlita Levido Flytt & Städ för din flyttstädning i Tungelsta kommer med många fördelar som gör flyttprocessen smidigare och mindre stressig. Här är några av de främsta fördelarna med att välja oss:

Specialiserade på flyttstädning: Vi är experter på flyttstädning och vet precis vad som krävs för att lämna en bostad i perfekt skick. Vår erfarenhet och professionalism gör att vi kan leverera toppkvalitet varje gång.

Ingen extra kostnad för helgdagar: Vi tar inget extra betalt för flyttstädning som utförs på helgdagar. Detta innebär att du kan planera din flytt när det passar dig bäst utan att behöva oroa dig för extra kostnader.

Försäkrade och F-skatt: Självklart har vi både F-skatt och är försäkrade, vilket ger dig extra trygghet om något oväntat skulle inträffa.

Hur du bokar Flyttstädning Tungelsta hos Levido Flytt & Städ

Att boka flyttstädning hos Levido Flytt & Städ är enkelt och smidigt. Vi har ett lättanvänt bokningsformulär på vår hemsida där du snabbt kan ange dina uppgifter och få en offert. Dessutom erbjuder vi kostnadsfri avbokning upp till 3 dagar innan den planerade städningen, vilket ger dig flexibilitet om dina planer skulle ändras.

Steg för att boka flyttstädning:

  1. Besök vår hemsida: Gå in på vår hemsida och fyll i vårt bokningsformulär med dina uppgifter.
  2. Få en offert: Baserat på dina uppgifter får du en offert med våra fasta priser och eventuella rabatter.
  3. Bekräfta din bokning: När du är nöjd med offerten, bekräftar du din bokning och vi tar hand om resten.

På Levido Flytt & Städ strävar vi efter att göra din flytt så stressfri som möjligt genom att erbjuda professionell flyttstädning i Tungelsta med många fördelar. Kontakta oss idag och upplev skillnaden med vår pålitliga och prisvärda tjänst. Din flyttstädning är i trygga händer hos oss!

Behöver du boka Flyttstäd?

Om du vill boka Flyttstädning med oss så är det mycket enkelt. Du gör det lättast via vår bokningsfunktion nedan. Men det går också bra att ringa oss så hjälper vi er.

>Boka Flyttstäd i Stockholm