Flyttstädning Sundbyberg

Kunders recensioner på Google säger 4.9/5

Professionell Flyttstädning Sundbyberg med Levido Flytt & Städ

Att flytta kan vara både spännande och stressigt. När man står inför en flytt finns det mycket att tänka på – från att packa och transportera till att se till att den gamla bostaden lämnas i perfekt skick. Här kommer Levido Flytt & Städ in i bilden. Vi erbjuder professionell flyttstädning i Sundbyberg som gör din flytt smidigare och mer stressfri.

Flyttstädning Sundbyberg

Varför välja Levido Flytt & Städ för Flyttstädning Sundbyberg?

Levido Flytt & Städ är ett seriöst företag registrerat hos Bolagsverket och har F-skatt. Vi är specialiserade på flyttstädning och våra tjänster är utformade för att uppfylla alla dina behov. Vår personal har många års erfarenhet och vi följer mäklarsamfundets riktlinjer för att säkerställa att din bostad blir skinande ren och redo för de nya ägarna. Här är några anledningar till varför du ska anlita oss:

14 dagars garanti som täcker även den nyinflyttade.

50% RUT-avdrag direkt på fakturan – vi sköter ansökan hos Skatteverket.

Pressade och fasta priser med upp till 10% rabatt.

Kostnadsfri avbokning upp till 3 dagar innan städningen.

Inga extra kostnader för helgdagar.

Fönsterputs ingår alltid när du bokar flyttstädning med oss.

Vi är försäkrade och innehar F-skatt.

Genom att välja Levido Flytt & Städ kan du känna dig trygg med att du får en professionell tjänst som lever upp till högt ställda krav.

Våra tjänster inom Flyttstädning Sundbyberg

När du bokar flyttstädning med oss på Levido Flytt & Städ får du en komplett städning av hela bostaden. Vi erbjuder lätta bokningsformulär på vår hemsida, vilket gör det enkelt för dig att boka städning när det passar dig bäst. Här är vad som ingår i vår tjänst:

Noggrann rengöring av alla ytor – vi dammtorkar, dammsuger och moppar alla rum.

Köksrengöring – vi rengör alla köksskåp, bänkskivor, spis, ugn och kyl/frys.

Badrumsrengöring – vi rengör toalett, dusch, badkar, handfat och speglar.

Fönsterputs – vi putsar alla fönster både invändigt och utvändigt.

Rengöring av väggar och golv – vi ser till att alla väggar och golv är fria från fläckar och smuts.

Vi förstår att varje bostad är unik, och därför anpassar vi vår städning efter dina specifika behov och önskemål. Med vår 14 dagars garanti kan du vara säker på att du blir nöjd med resultatet.

Boka Flyttstädning Sundbyberg med Levido Flytt & Städ Idag

Att boka flyttstädning med Levido Flytt & Städ är enkelt och smidigt. Gå in på vår hemsida och fyll i vårt bokningsformulär så återkommer vi till dig med en bekräftelse. Med våra fasta priser och pressade erbjudanden kan du vara säker på att du får hög kvalitet till ett bra pris. Och med RUT-avdraget kan du dessutom halvera kostnaden direkt på fakturan.

Varför slösa tid och energi på att städa själv när du kan anlita professionell hjälp? Låt oss på Levido Flytt & Städ ta hand om din flyttstädning i Sundbyberg så att du kan fokusera på det som verkligen är viktigt – att komma i ordning i ditt nya hem. Vi är här för att göra din flytt så smidig som möjligt.

Kontakta oss idag och upplev skillnaden med Levido Flytt & Städ – din pålitliga partner för flyttstädning i Sundbyberg. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Behöver du boka Flyttstäd?

Om du vill boka Flyttstädning med oss så är det mycket enkelt. Du gör det lättast via vår bokningsfunktion nedan. Men det går också bra att ringa oss så hjälper vi er.

>Boka Flyttstäd i Stockholm