Flyttstädning Spånga

Kunders recensioner på Google säger 4.9/5

Professionell Flyttstädning i Spånga för enkelhet och kvalitet

Behöver du en pålitlig och professionell flyttstädning i Spånga? Letar du efter en partner som inte bara levererar kvalitetstjänster utan också erbjuder enkelhet och tillförlitlighet? Då har du kommit till rätt plats! Hos Levido Flytt och Städ företag strävar vi efter att göra din flyttupplevelse så smidig och problemfri som möjligt, med en hög standard på våra tjänster och ett dedikerat team av utbildad personal.

Flyttstädning Spånga

Varför välja Levido Flytt & Städ för din Flyttstädning i Spånga?

Levido Flytt & Städ är ett registrerat företag hos Bolagsverket med F-skatt, vilket betyder att vi är en seriös och pålitlig aktör på marknaden. Våra tjänster är utformade för att ge dig bästa möjliga upplevelse när du bokar flyttstädning i Spånga. Här är några av de främsta fördelarna med att anlita oss:

14 dagars garanti: Vi erbjuder en generös 14 dagars garanti på alla våra flyttstädningar. Detta innebär att om den nyinflyttade inte skulle vara nöjd med städningen, kommer vi tillbaka och rättar till det kostnadsfritt.

50% RUT-avdrag direkt på fakturan: Vi sköter ansökan om RUT-avdrag hos Skatteverket, vilket innebär att du får 50% avdrag direkt på fakturan. Detta gör våra tjänster både prisvärda och bekväma för dig.

Specialiserade på flyttstädning: Vår personal har många års erfarenhet av flyttstädning och vi följer alltid Mäklarsamfundets riktlinjer. Detta garanterar att städningen utförs på ett professionellt och noggrant sätt.

Inga extra kostnader för helgdagar: Vi tar inget extra betalt för helgdagar, vilket gör att du kan planera din flytt när det passar dig bäst utan att behöva oroa dig för extra kostnader.

Tjänster och fördelar med Flyttstädning i Spånga

När du bokar flyttstädning i Spånga med Levido Flytt & Städ, kan du vara säker på att vi tar hand om allt. Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster som inkluderar allt från grundlig rengöring av alla rum till fönsterputsning. Här är några av de specifika fördelarna med våra tjänster:

Fönsterputs ingår: När du bokar flyttstädning med oss, ingår fönsterputsning i priset. Detta säkerställer att alla dina fönster är rena och klara för den nya ägaren.

Pressade och fasta priser: Våra priser är konkurrenskraftiga och fasta, vilket betyder att du vet exakt vad du betalar för. Dessutom erbjuder vi upp till 10% rabatt vid vissa bokningar.

Kostnadsfri avbokning: Vi erbjuder kostnadsfri avbokning upp till tre dagar innan städningen, vilket ger dig flexibilitet om dina planer skulle förändras.

Fullt försäkrade: Vi är fullt försäkrade, vilket ger dig extra trygghet om något oväntat skulle inträffa under städningen.

Enkel och smidig bokning av Flyttstädning i Spånga

Att boka flyttstädning i Spånga med Levido Flytt & Städ är enkelt och smidigt. Vår hemsida har användarvänliga bokningsformulär som gör det lätt för dig att boka den tjänst du behöver. Här är några steg för hur du kan boka din flyttstädning:

  1. Besök vår hemsida: Gå till vår hemsida och välj flyttstädning under våra tjänster.
  2. Fyll i bokningsformuläret: Fyll i dina uppgifter och välj det datum som passar dig bäst för städningen.
  3. Bekräfta din bokning: När du har fyllt i alla detaljer och bekräftat din bokning, får du en bekräftelse från oss.

Vår dedikerade kundtjänst är alltid redo att hjälpa dig om du har några frågor eller behöver hjälp med din bokning.

Kontakta oss för Professionell Flyttstädning i Spånga

Levido Flytt & Städ är ditt bästa val för flyttstädning i Spånga. Med våra professionella tjänster, erfarna personal och konkurrenskraftiga priser, kan du vara säker på att din flytt blir så smidig som möjligt. Kontakta oss idag för att boka din flyttstädning och upplev skillnaden med Levido Flytt & Städ. Vi ser fram emot att hjälpa dig göra din flytt enklare och stressfri.

Behöver du boka Flyttstäd?

Om du vill boka Flyttstädning med oss så är det mycket enkelt. Du gör det lättast via vår bokningsfunktion nedan. Men det går också bra att ringa oss så hjälper vi er.

>Boka Flyttstäd i Stockholm