Flyttstädning Solna

Kunders recensioner på Google säger 4.9/5

Flyttstädning Solna - Varför välja Levido Flytt & Städ?

Flyttstädning kan vara en av de mest stressiga delarna av att flytta. När du lämnar din gamla bostad vill du vara säker på att den är ren och redo för de nya ägarna. För att göra denna process så smidig som möjligt, kan du lita på Levido Flytt & Städ. Vårt företag är registrerat hos Bolagsverket, har F-skatt och erbjuder professionell flyttstädning i Solna med fasta priser och många förmåner. Här nedan förklarar vi varför du bör välja oss för din flyttstädning.

Flyttstädning Solna

Fördelar med att Anlita Levido Flytt & Städ för Flyttstädning i Solna

14 dagars garanti som täcker den nyinflyttade - När du anlitar Levido Flytt & Städ för din flyttstädning i Solna, får du hela 14 dagars garanti. Detta innebär att om de nya ägarna inte är nöjda med städningen, så kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet utan extra kostnad.

50% rutavdrag direkt på fakturan - Vi erbjuder dig möjligheten att dra nytta av rutavdraget direkt på din faktura, vilket innebär att du bara betalar hälften av arbetskostnaden. Dessutom sköter vi ansökan hos Skatteverket åt dig, så du slipper all administration.

Specialiserade på flyttstädning - Vår personal har många års erfarenhet och är specialiserade på flyttstädning. Detta innebär att vi vet exakt vad som krävs för att uppfylla mäklarsamfundets riktlinjer och göra både dig och de nya ägarna nöjda.

Pressade, fasta priser och rabatter - Vi erbjuder pressade och fasta priser på flyttstädning. Utöver detta kan du få upp till 10% rabatt på våra tjänster, vilket gör oss till ett ekonomiskt val för din flyttstädning i Solna.

Kostnadsfri avbokning upp till 3 dagar innan - Vi förstår att planer kan ändras, därför erbjuder vi kostnadsfri avbokning upp till tre dagar innan bokad städning.

Inget extra för helgdagar - Till skillnad från många andra företag tar vi inget extra betalt för att arbeta på helgdagar. Detta gör det lättare för dig att planera din flytt utan att oroa dig för extra kostnader.

Så bokar du Flyttstädning i Solna hos Levido Flytt & Städ

Att boka flyttstädning hos Levido Flytt & Städ är enkelt och smidigt. På vår hemsida hittar du ett lättanvänt bokningsformulär där du kan fylla i dina uppgifter och önskat datum för städningen. Vårt kundtjänstteam är alltid redo att hjälpa dig om du har några frågor eller behöver hjälp med bokningen.

När du bokar flyttstädning med oss ingår fönsterputs utan extra kostnad. Vi ser till att varje hörn av ditt hem är skinande rent och redo för de nya ägarna. Genom att välja oss får du inte bara en grundlig och professionell städning, utan också tryggheten i att veta att vi är ett seriöst företag med F-skatt och försäkring.

Din trygghet och nöjdhet är vår prioritet

På Levido Flytt & Städ är vi stolta över att erbjuda högkvalitativ flyttstädning i Solna. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och göra din flytt så smidig som möjligt. Vår garanti på 14 dagar och våra fasta priser är bara några av de sätt vi visar vårt engagemang för dina behov.

Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka din flyttstädning. Låt oss på Levido Flytt & Städ ta hand om städningen, så kan du fokusera på att njuta av ditt nya hem. Vi ser fram emot att hjälpa dig och göra din flytt till en positiv upplevelse.

Behöver du boka Flyttstäd?

Om du vill boka Flyttstädning med oss så är det mycket enkelt. Du gör det lättast via vår bokningsfunktion nedan. Men det går också bra att ringa oss så hjälper vi er.

>Boka Flyttstäd i Stockholm