Flyttstädning Sollentuna

Kunders recensioner på Google säger 4.9/5

Flyttstädning Sollentuna: Din bästa lösning för en smidig flytt

Flyttstädning är en av de mest krävande delarna av en flytt. Att lämna din gamla bostad i toppskick kräver både tid och noggrannhet. Hos Levido Flytt & Städ är vi specialiserade på flyttstädning i Sollentuna och erbjuder en tjänst som är både professionell och prisvärd. Våra erfarna städare ser till att varje hörn blir skinande rent, vilket ger dig mer tid att fokusera på ditt nya hem.

Vår städfirma är registrerad hos Bolagsverket och vi har F-skatt, vilket ger dig trygghet och säkerhet när du anlitar oss. Vi erbjuder fasta priser och hela 14 dagars garanti på vår flyttstädning. Detta innebär att om den nya hyresgästen eller ägaren inte är nöjd med städningen, kommer vi tillbaka och åtgärdar det kostnadsfritt. Vi erbjuder även en enkel bokningsprocess via vår hemsida, där du snabbt kan boka in din städning.

Flyttstädning Sollentuna

Varför välja Levido Flytt & Städ för din flyttstädning i Sollentuna?

Det finns många anledningar till att Levido Flytt & Städ är det bästa valet för flyttstädning i Sollentuna. För det första inkluderar alla våra städningar fönsterputsning utan extra kostnad, vilket gör att din bostad verkligen ser fräsch ut. Vårt professionella team har många års erfarenhet och följer alltid Mäklarsamfundets riktlinjer för att säkerställa att städningen uppfyller alla krav.

✅ Vi ger hela 14 dagars garanti som även täcker den nyinflyttade.

✅ Vi ger 50% RUT-avdrag direkt på fakturan och sköter ansökan hos Skatteverket.

✅ Vi är specialiserade på flyttstädning och följer Mäklarsamfundets riktlinjer.

✅ Våra priser är pressade och fasta, och vi erbjuder upp till 10% rabatt.

✅ Kostnadsfri avbokning upp till 3 dagar innan.

✅ Vi tar inget extra betalt för helgdagar.

✅ Självklart har vi F-skatt och är försäkrade.

Att anlita oss innebär att du slipper stressa över städningen och kan istället fokusera på att komma till rätta i ditt nya hem. Med våra fasta priser vet du alltid vad kostnaden blir och kan planera din budget utan överraskningar. Vi erbjuder även upp till 10% rabatt, vilket gör vår tjänst ännu mer prisvärd.

Enkel och smidig bokning av flyttstädning i Sollentuna

Att boka flyttstädning i Sollentuna med Levido Flytt & Städ är enkelt och smidigt. På vår hemsida finns ett lättanvänt bokningsformulär där du snabbt kan ange dina uppgifter och boka din städning. Vi har inga dolda avgifter och du får alltid ett fast pris i förväg, så du vet exakt vad du kan förvänta dig.

Vårt mål är att göra din flytt så stressfri som möjligt. Därför erbjuder vi även kostnadsfri avbokning upp till tre dagar innan den planerade städningen. Vi förstår att planer kan ändras och vi vill ge våra kunder så mycket flexibilitet som möjligt. Vi tar inte heller extra betalt för städningar som utförs på helgdagar, vilket gör det ännu enklare att passa in städningen i ditt schema.

När du väljer Levido Flytt & Städ får du inte bara en professionell städtjänst, utan också en partner som bryr sig om att din flytt går så smidigt som möjligt. Vi är stolta över vårt rykte som ett pålitligt och seriöst företag, och vi arbetar hårt för att överträffa våra kunders förväntningar. Vårt team är alltid redo att hjälpa till och vi garanterar att du blir nöjd med resultatet.

Anlita oss för din flyttstädning i Sollentuna och upplev skillnaden det gör att arbeta med ett professionellt och dedikerat team. Kontakta oss idag för att boka din städning och låt oss ta hand om det tråkiga jobbet så att du kan fokusera på din flytt.

Behöver du boka Flyttstäd?

Om du vill boka Flyttstädning med oss så är det mycket enkelt. Du gör det lättast via vår bokningsfunktion nedan. Men det går också bra att ringa oss så hjälper vi er.

>Boka Flyttstäd i Stockholm