Flyttstädning Rönninge

Kunders recensioner på Google säger 4.9/5

Flyttstädning Rönninge - Professionell och Prisvärd Städservice

När det är dags att flytta kan det vara stressigt att tänka på allt som behöver göras. En av de mest tidskrävande uppgifterna är flyttstädningen. På Levido Flytt & Städ erbjuder vi professionell flyttstädning i Rönninge för att underlätta din flyttprocess. Med vår service kan du känna dig trygg i att ditt hem blir skinande rent, och att både du och den nyinflyttade blir nöjda. Här berättar vi mer om vad som ingår i vår flyttstädning och varför du ska välja oss.

Flyttstädning Rönninge

Varför välja Levido Flytt & Städ för Flyttstädning i Rönninge?

När du bokar flyttstädning med oss på Levido Flytt & Städ kan du räkna med en rad fördelar som gör din flytt så smidig som möjligt. Vårt företag är registrerat hos Bolagsverket och har F-skatt, vilket garanterar att vi är ett seriöst och pålitligt företag. Vi erbjuder fasta priser på flyttstädning, vilket betyder att du inte behöver oroa dig för några oväntade kostnader. Här är några av de främsta fördelarna med att anlita oss:

14 dagars garanti: Vi erbjuder hela 14 dagars garanti på vår flyttstädning. Detta innebär att om den nyinflyttade skulle ha några klagomål, så åtgärdar vi det utan extra kostnad.

Rutavdrag direkt på fakturan: Du får 50% rutavdrag direkt på fakturan och vi sköter ansökan hos Skatteverket åt dig.

Specialiserade på flyttstädning: Vår personal har många års erfarenhet och är specialiserade på flyttstädning. Du kan lita på att vi följer mäklarsamfundets riktlinjer för att säkerställa att alla krav uppfylls.

Pressade och fasta priser: Våra priser är konkurrenskraftiga och fasta. Vi erbjuder även upp till 10% rabatt på våra tjänster.

Kostnadsfri avbokning: Du kan avboka din städning kostnadsfritt upp till tre dagar innan bokad tid.

Ingen extra kostnad för helgdagar: Vi tar inte extra betalt om du bokar oss för städning på helgdagar.

F-skatt och försäkring: Vi har självklart F-skatt och är försäkrade, vilket ger dig extra trygghet.

Vad Ingår i Flyttstädning Rönninge?

När du bokar flyttstädning med Levido Flytt & Städ ingår en omfattande städning av hela ditt hem. Vi tar hand om alla detaljer, så du kan fokusera på din flytt. Här är en lista på vad som ingår i vår flyttstädning:

Vi följer en noggrann checklista för att säkerställa att inget lämnas åt slumpen. Vår personal är noggrann och använder miljövänliga städprodukter för att både du och miljön ska må bra.

Så bokar du Flyttstädning i Rönninge med Levido Flytt & Städ

Att boka flyttstädning med oss på Levido Flytt & Städ är enkelt och smidigt. Vi har ett lättanvänt bokningsformulär på vår hemsida där du kan fylla i alla detaljer kring din städning. Du kan också kontakta oss direkt via telefon eller e-post om du har några frågor eller behöver hjälp med din bokning.

Här är en snabb guide för att boka:

  1. Besök vår hemsida och fyll i bokningsformuläret med information om ditt hem och vilken dag du behöver städningen.
  2. Välj tjänster: Välj om du vill ha några extra tjänster utöver standardpaketet, till exempel fönsterputs (som ingår utan extra kostnad) eller städning av extra utrymmen.
  3. Bekräfta bokningen: När du har fyllt i alla uppgifter får du en bekräftelse på din bokning och en uppskattning av priset.
  4. Rutavdrag: Vi sköter rutavdraget direkt på fakturan, så du slipper tänka på det.

När dagen för flyttstädningen kommer, anländer vårt team i tid och ser till att ditt hem blir städat enligt våra höga standarder. Efter städningen går vi igenom bostaden tillsammans med dig för att säkerställa att du är helt nöjd med resultatet.

Att anlita Levido Flytt & Städ för din flyttstädning i Rönninge är ett smart val. Vi tar hand om allt så att du kan fokusera på ditt nya hem. Boka din flyttstädning idag och upplev skillnaden med en professionell städning.

Behöver du boka Flyttstäd?

Om du vill boka Flyttstädning med oss så är det mycket enkelt. Du gör det lättast via vår bokningsfunktion nedan. Men det går också bra att ringa oss så hjälper vi er.

>Boka Flyttstäd i Stockholm