Flyttstädning Östermalm

Kunders recensioner på Google säger 4.9/5

Flyttstädning Östermalm - Levido Flytt & Städ är ditt bästa val

Att flytta kan vara både spännande och stressande, och en av de största utmaningarna är att se till att den gamla bostaden är skinande ren inför nästa boende. På Levido Flytt & Städ förstår vi vikten av en noggrann och professionell flyttstädning. Med vår tjänst "Flyttstädning Östermalm" kan du känna dig trygg i att allt blir perfekt utfört enligt högsta standard.

Flyttstädning Östermalm

Varför välja Levido Flytt & Städ för Flyttstädning Östermalm?

Levido Flytt & Städ är ett seriöst och pålitligt företag som är registrerat hos Bolagsverket och har F-skatt. Vi erbjuder fasta priser på vår flyttstädning, vilket gör att du slipper oroa dig för överraskande kostnader. Här är några av anledningarna till varför vi är det bästa valet för flyttstädning i Östermalm:

14 dagars garanti - Vi ger dig hela 14 dagars garanti på vår flyttstädning som även täcker den nyinflyttade. Det innebär att om den nya hyresgästen eller köparen inte är nöjd med städningen, så kommer vi tillbaka och åtgärdar eventuella problem utan extra kostnad.

50% rutavdrag - Vi ger 50% rutavdrag direkt på fakturan och sköter ansökan hos Skatteverket, vilket gör det både enklare och billigare för dig.

Specialiserade på flyttstädning - Vi är specialiserade på flyttstädning och följer mäklarsamfundets riktlinjer för att säkerställa att städningen uppfyller alla krav och förväntningar.

Vad ingår i vår Flyttstädning Östermalm?

När du anlitar oss för flyttstädning i Östermalm kan du vara säker på att vi tar hand om allt från topp till tå. Vi erbjuder en omfattande städning som inkluderar alla utrymmen i din bostad. Här är vad som ingår i vår tjänst:

Fönsterputs - Fönsterputsning ingår alltid när du bokar med oss, vilket innebär att dina fönster blir skinande rena och klara.

Fullständig rengöring av kök - Vi rengör alla köksskåp, lådor, vitvaror (in- och utvändigt), spis, ugn och fläkt.

Noggrann badrumsstädning - Vi rengör badkar, duschkabin, toalett, handfat, kakel och golvbrunnar.

Rengöring av alla rum - Dammtorkning av alla ytor, inklusive element, lister och dörrar. Vi dammsuger och våttorkar golv samt rengör garderober och skåp invändigt.

Enkelt att boka Flyttstädning Östermalm med Levido Flytt & Städ

Att boka flyttstädning hos oss på Levido Flytt & Städ är enkelt och smidigt. Vår personal har många års erfarenhet och vi har utformat våra bokningsformulär på hemsidan för att vara så användarvänliga som möjligt. Här är några fler fördelar med att boka med oss:

Pressade och fasta priser - Våra priser är konkurrenskraftiga och fasta, och vi erbjuder upp till 10% rabatt för återkommande kunder.

Kostnadsfri avbokning - Du kan avboka kostnadsfritt upp till tre dagar innan städtillfället, vilket ger dig flexibilitet om dina planer ändras.

Ingen extra kostnad för helgdagar - Vi tar inget extra betalt för städning under helgdagar, vilket gör det enklare för dig att boka en tid som passar din flytt.

Försäkrade och registrerade - Vi har självklart F-skatt och är fullt försäkrade, vilket ger dig extra trygghet.

När du väljer Levido Flytt & Städ för flyttstädning i Östermalm, kan du lita på att vi tar hand om alla detaljer så att du kan fokusera på din flytt. Vår erfarna och professionella personal ser till att ditt gamla hem lämnas i perfekt skick, redo för nästa boende.

Så tveka inte att kontakta oss idag och boka din flyttstädning i Östermalm. Vi garanterar att du blir nöjd med resultatet! Besök vår hemsida för att boka enkelt och snabbt, eller ring oss direkt för att få mer information. Med Levido Flytt & Städ får du en stressfri flytt och en skinande ren bostad.

Behöver du boka Flyttstäd?

Om du vill boka Flyttstädning med oss så är det mycket enkelt. Du gör det lättast via vår bokningsfunktion nedan. Men det går också bra att ringa oss så hjälper vi er.

>Boka Flyttstäd i Stockholm