Flyttstädning Odenplan

Kunders recensioner på Google säger 4.9/5

Flyttstädning Odenplan – Din bästa partner för en smidig Flytt

Att flytta kan vara en stressig upplevelse, men det behöver inte vara det. När du anlitar Levido Flytt & Städ för din flyttstädning i Odenplan, kan du vara säker på att allt kommer att skötas professionellt och effektivt. Med vår mångåriga erfarenhet och vårt engagemang för kundnöjdhet, erbjuder vi en förstklassig tjänst som gör din flytt så smidig som möjligt.

Flyttstädning Odenplan

Varför välja Levido för Flyttstädning i Odenplan?

När det kommer till flyttstädning i Odenplan, är Levido Flytt & Städ det självklara valet. Vi är ett seriöst företag registrerat hos Bolagsverket och innehar F-skatt, vilket säkerställer att du får en trygg och pålitlig tjänst. Här är några av de fördelar som vi erbjuder:

14 dagars garanti – Vi står bakom vårt arbete och erbjuder en 14 dagars garanti på alla våra flyttstädningar. Detta innebär att om den nyinflyttade skulle hitta något att anmärka på, kommer vi tillbaka och åtgärdar det utan extra kostnad.

50% RUT-avdrag direkt på fakturan – Vi gör det enkelt för dig genom att hantera ansökan hos Skatteverket, så du får ditt RUT-avdrag direkt på fakturan. Detta gör våra redan konkurrenskraftiga priser ännu mer attraktiva.

Specialiserade på flyttstädning – Vår personal har många års erfarenhet av flyttstädning och vet exakt vad som krävs för att göra ditt hem skinande rent och redo för nästa boende.

Mäklarsamfundets riktlinjer – Vi följer alltid Mäklarsamfundets riktlinjer, vilket betyder att vi lever upp till de högsta standarderna för flyttstädning. Detta ger både dig och den nyinflyttade en extra trygghet.

Vad innebär vår Flyttstädning i Odenplan?

Att välja Levido Flytt & Städ för din flyttstädning i Odenplan innebär att du får en komplett och grundlig städning av ditt hem. Vi tar hand om allt från golv till tak, inklusive:

Fönsterputs – När du bokar med oss ingår alltid fönsterputsning, så att dina fönster blir skinande rena.

Kök och badrum – Vi rengör alla ytor, inklusive vitvaror, kakel, och sanitetsutrustning. Ingen detalj är för liten för oss.

Golv – Alla golv dammsugs och torkas av noggrant, så att inga spår av smuts eller damm finns kvar.

Försäkring och trygghet – Vi är fullt försäkrade, vilket ger dig extra trygghet om något oförutsett skulle hända.

Ingen extra kostnad för helgdagar – Vi tar inget extra betalt för att arbeta under helgdagar, så att du kan flytta när det passar dig bäst.

Enkel Bokning och flexibla villkor för Flyttstädning i Odenplan

Vi på Levido Flytt & Städ vill göra din upplevelse så enkel och bekväm som möjligt. Därför erbjuder vi lätta bokningsformulär på vår hemsida, där du snabbt och smidigt kan boka din flyttstädning. Dessutom har vi flexibla villkor som gör det enkelt för dig att planera din flytt.

Kostnadsfri avbokning – Du kan avboka kostnadsfritt upp till 3 dagar innan din bokade tid, vilket ger dig flexibilitet om dina planer skulle ändras.

Pressade och fasta priser – Våra priser är alltid konkurrenskraftiga och fasta, så att du vet exakt vad din flyttstädning kommer att kosta. Vi erbjuder även upp till 10% rabatt, vilket gör våra tjänster ännu mer prisvärda.

När du väljer Levido Flytt & Städ för din flyttstädning i Odenplan, får du inte bara en professionell städtjänst, utan också en pålitlig partner som hjälper dig genom hela flyttprocessen. Vår erfarenhet, noggrannhet och engagemang för kundnöjdhet gör oss till det bästa valet för din flyttstädning.

Tveka inte att kontakta oss idag för att boka din flyttstädning i Odenplan. Vi ser fram emot att hjälpa dig att göra din flytt så smidig och stressfri som möjligt!

Behöver du boka Flyttstäd?

Om du vill boka Flyttstädning med oss så är det mycket enkelt. Du gör det lättast via vår bokningsfunktion nedan. Men det går också bra att ringa oss så hjälper vi er.

>Boka Flyttstäd i Stockholm