Flyttstädning Nynäshamn

Kunders recensioner på Google säger 4.9/5

Flyttstädning Nynäshamn – Professionell tjänst av Levido Flytt & Städ

Flyttstädning är en viktig del av flyttprocessen och kräver noggrannhet och erfarenhet för att säkerställa att allt är rent och redo för de nya ägarna. Levido Flytt & Städ erbjuder en omfattande flyttstädningstjänst i Nynäshamn, där vi tar hand om allt för dig. Med vår expertis och pålitlighet kan du lita på att vi levererar toppkvalitet varje gång.

Flyttstädning Nynäshamn

Varför välja Levido Flytt & Städ för Flyttstädning Nynäshamn?

När du står inför en flytt är det mycket att tänka på och flyttstädning är oftast det sista du vill oroa dig för. Här på Levido Flytt & Städ förstår vi det och erbjuder därför en smidig och effektiv lösning för flyttstädning i Nynäshamn. Våra tjänster är skräddarsydda för att möta dina behov och säkerställa att både du och de nyinflyttade är nöjda.

Fördelar med att anlita oss

14 dagars garanti: Vi erbjuder en 14 dagars garanti på all flyttstädning. Detta innebär att om de nya ägarna inte är nöjda med städningen, kommer vi tillbaka och åtgärdar eventuella problem kostnadsfritt.

Rutavdrag: Du får 50% rutavdrag direkt på fakturan och vi sköter ansökan hos Skatteverket, vilket gör processen enkel och bekymmersfri för dig.

Specialisering: Vi är specialiserade på flyttstädning och följer alltid Mäklarsamfundets riktlinjer för att säkerställa att allt är enligt standard.

Pressade och fasta priser: Våra priser är konkurrenskraftiga och fasta. Vi erbjuder även upp till 10% rabatt för återkommande kunder.

Kostnadsfri avbokning: Du kan avboka utan kostnad upp till 3 dagar innan bokad tid.

Ingen extra kostnad för helgdagar: Vi tar inte ut några extra avgifter för städning under helger eller helgdagar.

F-skatt och försäkring: Självklart har vi F-skatt och vi är fullt försäkrade, vilket ger dig extra trygghet.

Hur fungerar vår Flyttstädning i Nynäshamn?

Levido Flytt & Städ har utvecklat en effektiv och noggrann metod för flyttstädning som säkerställer att varje hörn av ditt hem är rent och redo för de nya ägarna. Vår process är enkel och genomtänkt, med tydliga steg för att garantera bästa möjliga resultat.

Vår Städprocess

  1. Bokning: Använd vårt lätta bokningsformulär på vår hemsida för att boka din flyttstädning. Vi bekräftar din bokning snabbt och ser till att all information är korrekt.

  2. Städning: På städdagen kommer vårt erfarna team till ditt hem med all nödvändig utrustning och rengöringsmedel. Vi börjar med en genomgång av hela bostaden och går sedan systematiskt igenom varje rum.

  3. Kontroll: Efter städningen gör vi en noggrann kontroll för att säkerställa att allt är perfekt. Om du eller de nya ägarna upptäcker något som behöver åtgärdas, kommer vi tillbaka inom 14 dagar och rättar till det utan extra kostnad.

Vad ingår i vår Flyttstädning?

När du anlitar Levido Flytt & Städ för flyttstädning i Nynäshamn, kan du vara säker på att vi tar hand om allt. Här är en översikt över vad som ingår i vår tjänst:

Dammsugning och våttorkning av golv: Vi ser till att alla golv är skinande rena.

Rengöring av kök och vitvaror: Vi rengör alla ytor, skåp och vitvaror in- och utvändigt.

Badrum och toalett: Vi rengör noggrant alla sanitetsartiklar, kakel och speglar.

Fönsterputs: Fönsterputsning ingår alltid i vår flyttstädning.

Dammtorkning av alla ytor: Alla ytor, inklusive hyllor, fönsterbrädor och lister, dammtorkas noggrant.

Rengöring av dörrar och karmar: Vi rengör alla dörrar och dörrkarmar för att säkerställa att inga fingeravtryck eller smuts finns kvar.

Kontakta oss för Flyttstädning i Nynäshamn

Om du letar efter en pålitlig och professionell tjänst för flyttstädning i Nynäshamn, tveka inte att kontakta oss på Levido Flytt & Städ. Vi är här för att hjälpa dig och göra din flytt så smidig som möjligt. Besök vår hemsida för att boka din städning eller ring oss direkt för mer information.

Låt oss ta hand om din flyttstädning, så att du kan fokusera på ditt nya hem. Vi garanterar att du blir nöjd med vårt arbete!

Behöver du boka Flyttstäd?

Om du vill boka Flyttstädning med oss så är det mycket enkelt. Du gör det lättast via vår bokningsfunktion nedan. Men det går också bra att ringa oss så hjälper vi er.

>Boka Flyttstäd i Stockholm