Flyttstädning Norrtälje

Kunders recensioner på Google säger 4.9/5

Flyttstädning Norrtälje – Enkelt och bekvämt med Levido Flytt & Städ

När det är dags att flytta, är det mycket som ska göras och en av de mest tidskrävande uppgifterna är flyttstädningen. På Levido Flytt & Städ erbjuder vi professionell flyttstädning i Norrtälje, så att du kan fokusera på din nya bostad medan vi tar hand om det sista i den gamla. Vårt erfarna team ser till att allt är skinande rent och redo för de nya ägarna eller hyresgästerna.

Flyttstädning Norrtälje

Varför välja Levido Flytt & Städ för Flyttstädning i Norrtälje?

Erfarenhet och professionalism: Vi på Levido Flytt & Städ har många års erfarenhet av flyttstädning och vet exakt vad som krävs för att lämna en bostad i perfekt skick. Vårt team är noggrant utvalda och utbildade för att leverera högsta kvalitet i varje uppdrag. Med oss kan du vara säker på att arbetet utförs korrekt och enligt alla riktlinjer.

14 Dagars garanti: Vi erbjuder en 14 dagars garanti på vår flyttstädning, vilket ger både dig och den nyinflyttade trygghet. Om det skulle uppstå några problem eller om något missas, kommer vi tillbaka och åtgärdar det utan extra kostnad. Vår garanti täcker alla aspekter av städningen och vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar.

Fasta och pressade priser: Vi vet att flyttkostnader kan bli höga, och därför erbjuder vi fasta priser på vår flyttstädning. Inga överraskningar eller dolda avgifter – du vet exakt vad du betalar för. Dessutom ger vi upp till 10% rabatt på våra tjänster, vilket gör det ännu mer prisvärt att anlita oss.

Fördelarna med att anlita Levido Flytt & Städ för Flyttstädning i Norrtälje

Rutavdrag och enkelt bokningssystem: När du bokar flyttstädning med oss, drar vi av 50% direkt på fakturan genom rutavdraget och vi hanterar ansökan hos Skatteverket åt dig. Dessutom har vi ett enkelt och smidigt bokningsformulär på vår hemsida, vilket gör det lätt att boka den tjänst du behöver.

Fönsterputs inkluderat: När du bokar flyttstädning med oss ingår fönsterputsning. Vi ser till att alla fönster blir gnistrande rena, både invändigt och utvändigt. Detta ingår alltid i våra fasta priser, vilket gör att du får mer värde för pengarna.

Ingen extra kostnad för helgdagar: Vi tar inget extra betalt för städning på helgdagar. Vår målsättning är att vara så flexibla som möjligt och erbjuda våra tjänster när du behöver dem, utan att det kostar mer.

Våra riktlinjer och försäkringar

Mäklarsamfundets riktlinjer: Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstädning, vilket innebär att vi säkerställer att alla ytor och detaljer i bostaden är städade enligt de högsta standarderna. Detta inkluderar kök, badrum, golv, väggar, tak och mycket mer.

Försäkrade och med F-skatt: Levido Flytt & Städ är ett seriöst företag som är registrerat hos Bolagsverket och har F-skatt. Vi är självklart också försäkrade, vilket ger dig extra trygghet om något oförutsett skulle inträffa. Vårt mål är att du ska känna dig helt säker när du anlitar oss för din flyttstädning i Norrtälje.

Kostnadsfri avbokning: Livet kan vara oförutsägbart, och därför erbjuder vi kostnadsfri avbokning upp till 3 dagar innan bokad tid. Detta ger dig flexibilitet och trygghet i din planering.

Genom att anlita Levido Flytt & Städ för din flyttstädning i Norrtälje, får du en professionell och pålitlig partner som tar hand om allt. Med våra fasta priser, omfattande garantier och erfarna personal, kan du känna dig trygg i att flyttstädningen kommer att bli utförd på bästa möjliga sätt. Låt oss ta hand om städningen, så kan du fokusera på att njuta av din nya bostad. Boka din flyttstädning idag via vårt enkla bokningsformulär på hemsidan!

Behöver du boka Flyttstäd?

Om du vill boka Flyttstädning med oss så är det mycket enkelt. Du gör det lättast via vår bokningsfunktion nedan. Men det går också bra att ringa oss så hjälper vi er.

>Boka Flyttstäd i Stockholm