Flyttstädning Nacka Värmdö

Kunders recensioner på Google säger 4.9/5

Flyttstädning Nacka Värmdö - Professionell och trygg städning med Levido Flytt & Städ

Att genomföra en flytt kan vara stressigt och tidskrävande. En av de mest kritiska delarna av flytten är flyttstädningen. Med Levido Flytt & Städ kan du känna dig trygg i att din flyttstädning i Nacka och Värmdö kommer att utföras med högsta kvalitet och professionalitet. Vi erbjuder fasta priser och en 14 dagars garanti, vilket innebär att både du och den nyinflyttade kan känna er nöjda.

Flyttstädning Nacka Värmdö

Varför välja Levido för Flyttstädning Nacka Värmdö?

När du anlitar Levido Flytt & Städ för flyttstädning i Nacka och Värmdö, får du inte bara en noggrant utförd städning, utan också flera andra fördelar:

Fönsterputs ingår: När du bokar din flyttstädning med oss, ingår fönsterputs i priset. Detta säkerställer att ditt hem ser fräscht och inbjudande ut för de nya ägarna.

14 dagars garanti: Vi erbjuder en 14 dagars garanti på vår flyttstädning, vilket täcker eventuella klagomål från den nyinflyttade. Detta ger dig trygghet och säkerhet.

50% rutavdrag direkt på fakturan: Vi sköter ansökan hos Skatteverket åt dig, så att du direkt får dra nytta av rutavdraget på din faktura. Detta gör våra redan konkurrenskraftiga priser ännu mer fördelaktiga.

Fasta och pressade priser: Våra priser är fasta och pressade för att ge dig bästa möjliga värde för pengarna. Vi erbjuder även upp till 10% rabatt på våra tjänster.

Specialiserade på flyttstädning: Vi är experter på flyttstädning och följer Mäklarsamfundets riktlinjer för att säkerställa att allt blir korrekt och noggrant utfört.

Enkel och smidig Bokning av Flyttstädning Nacka Värmdö

Vi på Levido Flytt & Städ strävar efter att göra hela processen så enkel som möjligt för dig. Vår hemsida har lätta och användarvänliga bokningsformulär där du snabbt och enkelt kan boka din flyttstädning. Dessutom erbjuder vi följande fördelar för att göra din upplevelse ännu bättre:

Kostnadsfri avbokning upp till 3 dagar innan: Om dina planer skulle ändras, kan du avboka din flyttstädning utan extra kostnad upp till 3 dagar innan det planerade datumet.

Inga extra kostnader för helgdagar: Vi tar inte ut några extra avgifter för städning på helgdagar, vilket ger dig flexibilitet i planeringen av din flytt.

Registrerat och försäkrat företag: Vi är ett seriöst företag registrerat hos Bolagsverket och har F-skatt. Dessutom är vi fullt försäkrade, vilket ger dig extra trygghet om något oväntat skulle inträffa.

Erfaren och Professionell Personal för Flyttstädning Nacka Värmdö

Vår personal på Levido Flytt & Städ har många års erfarenhet inom flyttstädning. Detta innebär att vi har den kompetens och noggrannhet som krävs för att säkerställa att ditt hem blir skinande rent inför överlåtelsen. Här är ytterligare några fördelar med att välja oss:

Vi följer Mäklarsamfundets riktlinjer: Detta säkerställer att vår städning uppfyller de krav som fastighetsmäklare ställer, vilket ger dig och den nya ägaren trygghet.

Pressade och fasta priser med upp till 10% rabatt: Vi erbjuder alltid konkurrenskraftiga priser och ibland extra rabatter för att ge dig bästa möjliga affär.

Fönsterputs ingår: Ingen detalj lämnas åt slumpen – vi ser till att även fönstren är rena och fina.

14 dagars garanti: Vår garanti gäller även den nyinflyttade, vilket gör att du kan lämna ditt gamla hem med gott samvete.

Att välja Levido Flytt & Städ för din flyttstädning i Nacka och Värmdö innebär att du får en pålitlig och noggrann tjänst som underlättar din flytt. Med vår erfarenhet, professionalism och kundfokuserade service kan du känna dig trygg i att vi tar hand om allt. Boka din flyttstädning idag och upplev skillnaden med Levido Flytt & Städ!

Upptäck våra förmånliga Priser för Flyttstädning - Ett Fantastiskt Erbjudande!

Storlek Pris
0-49m² 1599:- Efter RUT
50-59m² 1799:- Efter RUT
60-69m² 1999:- Efter RUT
70-79m² 2299:- Efter RUT
80-89m² 2599:- Efter RUT
90-99m² 2899:- Efter RUT
100-109m² 3199:- Efter RUT
110-119m² 3499:- Efter RUT
120-129m² 3799:- Efter RUT
130-139m² 4099:- Efter RUT
140-149m² 4399:- Efter RUT
150-159m² 4699:- Efter RUT
160-169m² 4999:- Efter RUT
170-179m² 5299:- Efter RUT
180-189m² 5599:- Efter RUT
190m² & uppåt 5699:- +20:-/m² Efter RUT

Kostnad på 99 Kr för Resa/Städmaterial tillkommer på fakturan

TILLÄGGSTJÄNSTER
Vattenlås 199:- Efter RUT
Avfrostning frys 199:- Efter RUT
Vanlig balkong 249:- Efter RUT
Inglasad balkong 299:- Efter RUT
Vind/Källare 349:- Efter RUT
Möbelavtorkning 399:- Efter RUT

 

BOKA Flyttstädning

Behöver du boka Flyttstäd?

Om du vill boka Flyttstädning med oss så är det mycket enkelt. Du gör det lättast via vår bokningsfunktion nedan. Men det går också bra att ringa oss så hjälper vi er.

>Boka Flyttstäd i Stockholm