Flyttstädning Märsta

Kunders recensioner på Google säger 4.9/5

Professionell Flyttstädning i Märsta med Levido Flytt & Städ

Att flytta kan vara en stressig och krävande process. När man väl har packat ihop alla sina saker och transporterat dem till den nya bostaden, återstår ofta den mindre roliga uppgiften att städa den gamla. Då kan Levido Flytt & Städ vara din räddning. Vi erbjuder professionell flyttstädning i Märsta och ser till att din gamla bostad blir skinande ren, redo för nästa boende.

Flyttstädning Märsta

Varför Välja Levido Flytt & Städ för Flyttstädning i Märsta?

När du väljer Levido Flytt & Städ för flyttstädning i Märsta, får du en rad fördelar som gör flyttprocessen smidigare och mindre stressande:

14 dagars garanti – Vi erbjuder en 14 dagars garanti på all vår flyttstädning. Detta betyder att om den nya hyresgästen eller ägaren skulle hitta något som inte är tillfredsställande, så kommer vi tillbaka och åtgärdar det utan extra kostnad.

50% rutavdrag direkt på fakturan – Vi sköter ansökan om rutavdrag hos Skatteverket åt dig, vilket innebär att du får ett lägre pris direkt på fakturan.

Specialiserade på flyttstädning – Vi har många års erfarenhet och specialiserar oss på flyttstädning. Våra medarbetare är noggrant utbildade och vet exakt vad som krävs för att lämna din bostad i perfekt skick.

Följer mäklarsamfundets riktlinjer – Vår städning uppfyller de höga krav som ställs av mäklarsamfundet, vilket innebär att du kan vara trygg med att städningen är av högsta kvalitet.

Våra Tjänster för Flyttstädning i Märsta

När du anlitar oss för flyttstädning i Märsta, får du inte bara en grundlig städning av hela bostaden, utan också en rad extra tjänster som gör din flytt enklare:

Pressade och fasta priser – Vi erbjuder konkurrenskraftiga och fasta priser utan dolda avgifter. Dessutom kan du få upp till 10% rabatt på våra tjänster.

Kostnadsfri avbokning – Du kan avboka din flyttstädning utan kostnad upp till tre dagar innan det planerade städtillfället.

Ingen extra kostnad för helgdagar – Vi tar inte ut någon extra avgift för att utföra städningen på helgdagar, vilket ger dig flexibilitet att boka städning när det passar dig bäst.

Fönsterputs ingår – När du bokar flyttstädning med oss ingår alltid fönsterputs, så att dina fönster blir lika rena och klara som resten av bostaden.

Enkel Bokning av Flyttstädning i Märsta med Levido Flytt & Städ

Hos Levido Flytt & Städ är det enkelt att boka flyttstädning i Märsta. Vi har utvecklat ett användarvänligt bokningsformulär på vår hemsida där du snabbt och enkelt kan boka din städning. Så här fungerar det:

  1. Besök vår hemsida – Gå in på vår hemsida och fyll i vårt enkla bokningsformulär. Ange information om din bostad och välj ett datum som passar dig.

  2. Bekräftelse – Du får en bekräftelse på din bokning inom kort. Vi stämmer av alla detaljer för att säkerställa att allt är klart inför städningen.

  3. Utförande – Våra professionella städare kommer på överenskommen dag och tid och utför en noggrann städning enligt våra höga standarder.

  4. Slutbesiktning – Efter städningen genomför vi en slutbesiktning för att säkerställa att allt är i perfekt skick. Om något mot förmodan inte skulle vara till belåtenhet, åtgärdar vi det omedelbart.

  5. Njut av din nya bostad – Medan vi tar hand om städningen av din gamla bostad, kan du fokusera på att komma i ordning i din nya.

Att anlita Levido Flytt & Städ för flyttstädning i Märsta är ett tryggt och smart val. Vi är ett seriöst företag registrerat hos Bolagsverket och har F-skatt. Vår personal är inte bara erfarna och pålitliga, utan också försäkrade, vilket ger dig extra trygghet. Låt oss ta hand om flyttstädningen så att du kan fokusera på att njuta av din nya bostad. Boka din flyttstädning idag och upplev skillnaden med Levido Flytt & Städ!

Behöver du boka Flyttstäd?

Om du vill boka Flyttstädning med oss så är det mycket enkelt. Du gör det lättast via vår bokningsfunktion nedan. Men det går också bra att ringa oss så hjälper vi er.

>Boka Flyttstäd i Stockholm