Flyttstädning Hägersten

Kunders recensioner på Google säger 4.9/5

Flyttstädning Hägersten: Professionell och pålitlig städservice

Att genomföra en flyttstädning i Hägersten kan vara en krävande uppgift. Med all packning, organisering och andra uppgifter som behöver tas hand om kan det vara en lättnad att lämna över städningen till professionella. Hos Levido Flytt & Städ erbjuder vi precis den typen av pålitlig och professionell service du behöver för att säkerställa att din bostad är skinande ren inför nästa ägares eller hyresgästs ankomst.

Flyttstädning Hägersten

Varför Välja Levido för Flyttstädning Hägersten?

14 dagars garanti på din Flyttstädning: Vi förstår vikten av att lämna din gamla bostad i toppskick. Därför erbjuder vi en generös 14 dagars garanti för att säkerställa att du är helt nöjd med vår städning även efter att du har flyttat ut.

Smidig Rutavdragshantering: Som kund hos Levido kan du dra nytta av 50% rutavdrag direkt på fakturan. Vi tar även hand om ansökan hos Skatteverket åt dig för att göra processen så enkel som möjligt.

Specialiserade på Flyttstädning: Med vår fokus på flyttstädning kan du vara säker på att vårt team har den expertis och erfarenhet som krävs för att leverera en service av högsta kvalitet varje gång.

Följer Mäklarsamfundets Riktlinjer: Vi strävar alltid efter att upprätthålla höga standarder och följer noggrant de riktlinjer som fastställts av mäklarsamfundet för flyttstädning.

Pressade Priser med Upp till 10% Rabatt: Vi förstår vikten av att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten på vår service. Med våra fasta och pressade priser samt upp till 10% rabatt kan du få valuta för pengarna.

Flexibel Avbokningspolicy: Livet kan vara oberäkneligt, och vi förstår det. Därför erbjuder vi kostnadsfri avbokning upp till 3 dagar innan din bokade städning.

Inga Extra Avgifter för Helgdagar: Vi värdesätter din tid och bekvämlighet. Därför tar vi inte ut några extra avgifter för att utföra städning under helgdagar.

Registrerat Företag med F-skatt och Försäkringar: Levido Flytt & Städ är ett registrerat företag hos Bolagsverket och har F-skatt. Vi är även fullt försäkrade för din trygghet och säkerhet.

Erfarenhet och kvalitet: Vårt löfte om enastående resultat

När du väljer Levido Flytt & Städ för din flyttstädning i Hägersten kan du vara säker på att du väljer erfarenhet och kvalitet. Vårt team består av välutbildade och erfarna städproffs som vet exakt vad som krävs för att lämna ditt hem i toppskick. Vi använder oss av branschledande metoder och utrustning för att säkerställa att varje yta rengörs noggrant och effektivt. Med vår 14-dagars garanti kan du vara trygg i vetskapen om att om du inte är helt nöjd med resultatet kommer vi att åtgärda det utan extra kostnad.

Enkel bokning och transparenta priser: Så här kan du få hjälp

Att boka flyttstädning i Hägersten med Levido Flytt & Städ är enkelt och smidigt. Besök vår hemsida för att använda vårt lätta bokningsformulär, där du kan ange dina specifika behov och önskemål. Vi erbjuder fasta priser för våra tjänster, så du behöver aldrig oroa dig för dolda avgifter eller överraskningar. Vårt mål är att göra hela processen så smidig och bekymmersfri som möjligt för dig, så att du kan fokusera på att njuta av din nya bostad utan att behöva tänka på städningen.

Lita på Levido Flytt & Städ för din flyttstädning i Hägersten och upplev skillnaden som erfarenhet och dedikation kan göra. Kontakta oss idag för att boka din städning och låt oss ta hand om resten!

Upptäck våra förmånliga priser för Flyttstädning - Ett fantastiskt erbjudande!

Storlek Pris
0-49m² 1599:- Efter RUT
50-59m² 1799:- Efter RUT
60-69m² 1999:- Efter RUT
70-79m² 2299:- Efter RUT
80-89m² 2599:- Efter RUT
90-99m² 2899:- Efter RUT
100-109m² 3199:- Efter RUT
110-119m² 3499:- Efter RUT
120-129m² 3799:- Efter RUT
130-139m² 4099:- Efter RUT
140-149m² 4399:- Efter RUT
150-159m² 4699:- Efter RUT
160-169m² 4999:- Efter RUT
170-179m² 5299:- Efter RUT
180-189m² 5599:- Efter RUT
190m² & uppåt 5699:- +20:-/m² Efter RUT

Kostnad på 99 Kr för Resa/Städmaterial tillkommer på fakturan

TILLÄGGSTJÄNSTER
Vattenlås 199:- Efter RUT
Avfrostning frys 199:- Efter RUT
Vanlig balkong 249:- Efter RUT
Inglasad balkong 299:- Efter RUT
Vind/Källare 349:- Efter RUT
Möbelavtorkning 399:- Efter RUT

 

BOKA Flyttstädning

Behöver du boka Flyttstäd?

Om du vill boka Flyttstädning med oss så är det mycket enkelt. Du gör det lättast via vår bokningsfunktion nedan. Men det går också bra att ringa oss så hjälper vi er.

>Boka Flyttstäd i Stockholm