Flyttstädning Älvsjö

Kunders recensioner på Google säger 4.9/5

Professionell Flyttstädning i Älvsjö med Levido Flytt och Städ

Letar du efter pålitlig och högkvalitativ flyttstädning i Älvsjö? Då har du kommit till rätt plats! Hos Levido Flytt och Städ erbjuder vi skräddarsydda städtjänster för både privatpersoner och företag, med fokus på att göra din flyttprocess så smidig som möjligt.

Flyttstädning Älvsjö

Varför välja Levido för Flyttstädning Älvsjö?

14 dagars garanti: Vi erbjuder en unik 14-dagars garanti på vår flyttstädning, vilket ger dig trygghet även efter att du har flyttat in i ditt nya hem.

Rutavdrag och skattehantering: Hos Levido tar vi hand om 50% rutavdrag direkt på din faktura och sköter även ansökan hos Skatteverket åt dig, vilket sparar tid och pengar.

Specialiserade på flyttstädning: Vårt team är specialiserat på flyttstädning och har den erfarenhet och kompetens som krävs för att lämna ditt hem i toppskick inför nästa ägare.

Fördelar med vår Flyttstädningstjänst

När du väljer Levido för din flyttstädning i Älvsjö får du inte bara en grundlig och pålitlig service, utan även en rad fördelar som gör hela processen enklare och mer fördelaktig för dig:

  1. Mäklarsamfundets riktlinjer: Vi följer noggrant mäklarsamfundets riktlinjer för att säkerställa att din bostad städas enligt högsta standard.

  2. Pressade priser och rabatter: Våra priser är konkurrenskraftiga och fasta, och vi erbjuder även upp till 10% rabatt för att göra vår tjänst ännu mer prisvärd.

  3. Kostnadsfri avbokning: Vi förstår att planer kan ändras, därför erbjuder vi kostnadsfri avbokning upp till 3 dagar innan din bokade tid.

  4. Inga extra kostnader för helgdagar: Hos Levido betalar du inte extra för att boka flyttstädning under helger eller högtider.

  5. F-skatt och försäkring: Vi är ett seriöst företag registrerat hos Bolagsverket med F-skatt, vilket garanterar att du får en trygg och professionell tjänst. Dessutom är vi fullt försäkrade för extra säkerhet.

När det gäller flyttstädning i Älvsjö är vi ditt ultimata val av städföretag. Här är några skäl till varför du bör överväga att anlita oss:

Fasta priser och bekvämlighet

Vi förstår vikten av tydlighet och förutsägbarhet när det gäller prissättning. Därför erbjuder vi alltid fasta priser på vår flyttstädningstjänst i Älvsjö. Med vårt enkla bokningsformulär kan du snabbt och smidigt boka din flyttstädning utan krångel. Vi gör processen så bekväm som möjligt för dig, så att du kan fokusera på att planera din flytt utan att behöva oroa dig för städningen.

Höga standarder och professionell personal

Vi strävar alltid efter att upprätthålla höga standarder när det gäller kvalitet och professionalism. Vårt team består av välutbildade och erfarna städproffs som är dedikerade till att leverera enastående resultat varje gång. Vi tar hand om varje detalj för att säkerställa att din bostad eller kontorslokal lämnas skinande ren och redo för nästa ägare.

Garanti och inkluderade tjänster

Vi är övertygade om kvaliteten på vårt arbete, vilket är varför vi erbjuder en 14-dagars garanti på vår flyttstädning i Älvsjö. Om du av någon anledning inte är helt nöjd med resultatet, åtgärdar vi det utan extra kostnad för dig. Dessutom ingår fönsterputs i priset för vår flyttstädningstjänst, vilket ger dig en komplett och genomgripande rengöring av din bostad eller arbetsplats.

Boka din Flyttstädning i Älvsjö idag!

Vad väntar du på? Låt oss ta hand om din flyttstädning i Älvsjö så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något för dig. Med vårt dedikerade team, fasta priser och höga standarder kan du lita på att din städning kommer att utföras på ett professionellt och effektivt sätt. Kontakta oss idag för att boka din flyttstädning och låt oss göra din flyttprocess så smidig och stressfri som möjligt!

Behöver du boka Flyttstäd?

Om du vill boka Flyttstädning med oss så är det mycket enkelt. Du gör det lättast via vår bokningsfunktion nedan. Men det går också bra att ringa oss så hjälper vi er.

>Boka Flyttstäd i Stockholm