Flyttstäd Norrtälje

Kunders recensioner på Google säger 4.9/5

Professionell Flyttstädning i Norrtälje - Levido Flytt & Städ tar hand om allt

Välkommen till Levido Flytt & Städ, din pålitliga partner för flyttstädning i Norrtälje och omnejd. Med vår dedikerade och erfarna personal garanterar vi att din flyttstädning utförs med precision och noggrannhet. Med vårt fasta pris och 14 dagars garanti kan du känna dig trygg och säker i ditt val av städtjänst.

Flyttstäd Norrtälje

Varför välja oss för din Flyttstädning i Norrtälje?

14 dagars garanti för din trygghet
Vi på Levido Flytt & Städ strävar efter att leverera högkvalitativ service varje gång. Därför erbjuder vi en unik 14 dagars garanti på vår flyttstädning i Norrtälje. Om du inte är helt nöjd med resultatet kommer vi tillbaka och åtgärdar det utan extra kostnad.

50% rutavdrag och hjälp med skatteverket
Vi förstår vikten av att göra din flytt så kostnadseffektiv som möjligt. Därför erbjuder vi 50% rutavdrag direkt på fakturan och tar oss även an att sköta ansökan hos skatteverket åt dig. Det är vår målsättning att göra hela processen så smidig som möjligt för dig som kund.

Specialiserade på flyttstädning
Med åren av erfarenhet och specialisering på flyttstädning kan du lita på att Levido Flytt & Städ har expertisen som krävs för att göra din flyttstädning i Norrtälje till en smidig och bekymmersfri upplevelse.

Följer mäklarsamfundets riktlinjer
Vi är stolta över att följa mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstädning i Norrtälje. Detta innebär att du kan vara säker på att vårt arbete uppfyller de högsta branschstandarderna och kraven.

Pressade, fasta priser och upp till 10% rabatt
Vi förstår vikten av att hålla budgeten i schack under en flytt. Därför erbjuder vi pressade och fasta priser på vår flyttstädning i Norrtälje. Dessutom kan du få upp till 10% rabatt på våra redan förmånliga priser.

Kostnadsfri avbokning och inget extra betalt för helgdagar
Vi vet att planer kan ändras, och det är därför vi erbjuder kostnadsfri avbokning upp till 3 dagar innan din bokade tid. Dessutom tar vi inte ut några extra avgifter för att utföra flyttstädning under helgdagar.

Anlita Levido Flytt & Städ för din nästa Flyttstädning i Norrtälje

När det är dags för din nästa flyttstädning i Norrtälje, lita på Levido Flytt & Städ för att leverera en service som överträffar dina förväntningar. Med vårt team av erfarna och dedikerade professionella kan du vara säker på att din bostad kommer att lämnas skinande ren och redo för nästa ägare. Kontakta oss idag för att boka din flyttstädning och upplev skillnaden med Levido Flytt & Städ!

Behöver du boka Flyttstäd?

Om du vill boka Flyttstädning med oss så är det mycket enkelt. Du gör det lättast via vår bokningsfunktion nedan. Men det går också bra att ringa oss så hjälper vi er.

>Boka Flyttstäd i Stockholm