Flyttstäd Hässelby

Kunders recensioner på Google säger 4.9/5

Professionell Flyttstäd Hässelby med Levido Flytt & Städ

Välkommen till Levido Flytt & Städ - din pålitliga partner för flyttstädning i Hässelby och omnejd. Med vår erfarna personal och dedikation till kvalitet, erbjuder vi en sömlös och pålitlig flyttstädningstjänst som gör din flytt till en bekymmersfri upplevelse.

Flyttstäd Hässelby

Varför Välja Oss för Flyttstädning i Hässelby?

14 Dagars Garanti - När du väljer Levido Flytt & Städ, får du inte bara en enastående städning, utan även tryggheten i vår 14 dagars garanti. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och säkerställa att du är helt nöjd med resultatet.

50% Rutavdrag - Vi gör det enklare för dig genom att erbjuda 50% rutavdrag direkt på din faktura. Dessutom tar vi hand om ansökan hos Skatteverket åt dig, vilket sparar både tid och pengar.

Specialiserade på Flyttstädning - Med fokus och specialisering på flyttstädning kan du lita på att vårt team har den expertis och erfarenhet som krävs för att leverera en noggrann och effektiv städning varje gång.

Mäklarsamfundets Riktlinjer - Vi följer strikt mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstädning, vilket säkerställer att din bostad är i toppskick inför visning eller överlämnande till nya ägare.

Pressade, Fasta Priser & Upp till 10% Rabatt - Vi förstår vikten av transparenta priser. Därför erbjuder vi pressade och fasta priser på vår flyttstädning. Dessutom kan du njuta av upp till 10% rabatt på våra redan konkurrenskraftiga priser.

Kostnadsfri Avbokning - Livet kan vara oförutsägbart, och vi förstår att planer kan ändras. Därför erbjuder vi kostnadsfri avbokning upp till 3 dagar innan din bokade städning.

Inga Extra Kostnader för Helgdagar - Vi värdesätter din bekvämlighet. Därför tar vi inte ut några extra kostnader för att utföra städning under helgdagar.

F-skatt och Försäkring - För din trygghet och förtroende är vi ett seriöst företag registrerat hos Bolagsverket med F-skatt. Dessutom är vi fullt försäkrade för att täcka alla eventualiteter.

Med Levido Flytt & Städ kan du vara säker på att din flyttstädning i Hässelby kommer att hanteras professionellt och med omsorg. Kontakta oss idag för att boka din städning och upplev skillnaden med vår dedikerade service!

Behöver du boka Flyttstäd?

Om du vill boka Flyttstädning med oss så är det mycket enkelt. Du gör det lättast via vår bokningsfunktion nedan. Men det går också bra att ringa oss så hjälper vi er.

>Boka Flyttstäd i Stockholm