Flyttstäd

Kunders recensioner på Google säger 4.9/5

Professionell Flyttstäd med Levido Flytt & Städ

Välkommen till Levido Flytt & Städ, din pålitliga partner för professionell flyttstädning. Vi är ett registrerat företag hos Bolagsverket med F-skatt, och vi står redo att hjälpa dig med din flyttstädning till fasta och konkurrenskraftiga priser. Hos oss får du inte bara en noggrann städning utan även trygghet och förmåner som gör din flyttprocess smidigare och mer bekymmersfri.

Flyttstäd

Varför välja Levido Flytt & Städ för din Flyttstädning?

14 Dagars Garanti: Hos oss får du inte bara en engångsstädning utan även tryggheten med en 14 dagars garanti. Om du inte är helt nöjd återkommer vi och åtgärdar eventuella brister utan extra kostnad.

50% Rutavdrag & Skatteverksansökan: Vi tar hand om halva kostnaden för din flyttstädning genom rutavdraget och sköter även ansökan hos Skatteverket åt dig, vilket sparar dig både tid och pengar.

Specialiserade på Flyttstädning: Med lång erfarenhet och specialisering inom flyttstädning kan du lita på att vi utför arbetet med högsta precision och noggrannhet, vilket ger dig en ren och fräsch bostad vid inflyttning.

Fördelar med vår Flyttstädningstjänst

Välj Levido Flytt & Städ för en professionell, pålitlig och bekymmersfri flyttstädningstjänst. Vi erbjuder inte bara en ren och fräsch bostad utan även förmåner och trygghet som gör hela flyttprocessen smidigare för dig. Kontakta oss idag för att boka din flyttstädning och upptäck skillnaden med Levido Flytt & Städ.

Behöver du boka Flyttstäd?

Om du vill boka Flyttstädning med oss så är det mycket enkelt. Du gör det lättast via vår bokningsfunktion nedan. Men det går också bra att ringa oss så hjälper vi er.

>Boka Flyttstäd i Stockholm